«Деловая столица» запускає iPad-версію

1 Грудня 2011
2997
1 Грудня 2011
15:22

«Деловая столица» запускає iPad-версію

2997
«Деловая столица» запускає iPad-версію

Тижневик «Деловая столица» запускає iPad-версію видання. Із 24 січня всі власники планшетів iPad зможуть безкоштовно завантажити перший випуск «Деловой столицы» в App Store. Про це повідомляє піар-служба видання.

 

У проекті реалізовані друковані та інтерактивні можливості - нова верстка з перегортанням сторінок, доповнена панорамними фотографіями, слайд-шоу та фотогалереями, аудіо- та відеоролики, спливаючі вікна з додатковою інформацією, анімована інфографіка і гіперпосилання в тексті. Передбачені підтримка вертикального і горизонтального форматів, повний зміст видання з гіперпосиланнями на статті та маркери сторінок.

 

У піар-службі додають, що в рекламні макети в тижневику можна підвантажувати ігрові та мультимедійні елементи, а в редакційні тексти - рекламні посилання чи спливаючі вікна з коментарями експертів і додатковою інформацією.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2997
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду