Viva запустить iPad та iPhone додатки

14 Вересня 2011
9224
14 Вересня 2011
11:31

Viva запустить iPad та iPhone додатки

9224
Viva запустить iPad та iPhone додатки

До кінця вересня журнал Viva планує запустити iPad-версію журналу та додаток під iPhone. Про це видавництво «Едіпресс Україна» повідомило у прес-релізі.

 

Яз зазначила видавничий директор Viva в інтерв'ю «Медіабізнесу» Олександра Паттурі, версткою iPad-версії займатиметься редакція журналу, а додаток під iPhone розроблятиме компанія iCenter: «У нас для цього є всі технічні можливості. iPhone-додаток робить для нас компанія-партнер, ми займаємося наповненням. Viva.ua під iPhone - це, по суті, копія сайту, тільки в зручному форматі для iPhone».

 

Також видацець повідомляє, що 19-й випуск журналу вийшов у розширеному обсягу (на 116 сторінках) у XL-форматі. «С изданием юбилейного номера мы расширили свое сотрудничество с рынком роскоши и показали возможности глянцевых изданий о звездах для сегмента luxury. Связь известных людей с люксовыми брендами очевидна. Именно их выбирают своими лицами новые ароматы, на них строятся основные fashion тренды и т.д. Европа давно поняла целесообразность использования журналов о звездах для продвижения люксовых товаров именно по этой причине. В Украине достаточно сильны стереотипы, что глянец - это толстый и тяжелый журнал. Но современный глянцевый рынок, как и в принципе медиапространство в последние годы,  значительно вышел за рамки старых стереотипов. И именно это наш юбилейный номер хочет показать клиенту», - зазначає Олександра Паттурі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9224
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду