Joy створив додаток для iPad

17 Серпня 2011
16701
17 Серпня 2011
18:55

Joy створив додаток для iPad

16701
Joy створив додаток для iPad

Журнал Joy випустив спеціальний додаток для iPad. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому «Бурда-Україна».

 

Joy для iPad - це інтерактивний формат спеціального випуску журналу, в якому зібрані найбільш стильні зачіски осіннього сезону з детальними інструкціями щодо того, як зробити їх самостійно, без допомоги стиліста.

 

«Випуск iPad-додатку про зачіски - це перший крок у нашій програмі розвитку продукту "digital журнал". Найближчим часом ми плануємо порадувати наших читачів і іншими цікавими спецвипусками для електронних носіїв», - коментує головний редактор  Катерина Травінська.

 

Скачати додаток Joy для iPad в AppStore можна безкоштовно з 22 серпня. Партнером першого мультимедійного додатку Joy виступила компанія Philips.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16701
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду