LB.ua: ТОНІС купив син Януковича

18 Серпня 2011
12190
18 Серпня 2011
17:01

LB.ua: ТОНІС купив син Януковича

12190
LB.ua: ТОНІС купив син Януковича

Новими власниками телеканалу ТОНІС стали структури, які пов'язують із сином президента України Олександром Януковичем. Про це пише видання LB.ua з посиланням на джерело, близьке до колишніх власників каналу.

 

Джерело не змогло назвати розмір придбаного пакета акцій.

 

Раніше в числі потенційних покупців ТОНІСа називали групу «Інтер» і Ріната Ахметова.


 
Про зміну власника також може свідчити той факт, що 18 серпня телеканал  ТОНІС опинився в числі переможців конкурсу на вільні місця в цифрових мультиплексах з всеукраїнським покриттям і отримав право мовити у форматі підвищеної якості HD.

 

Найстаріший приватний телеканал на території колишнього СРСР ТОНІС наразі є останнім всеукраїнським ефірним телеканалом, що не входить в телевізійні холдинги і не пов'язаний з ключовими політичними силами країни. Телеканал тривалий час належав бізнесменові й лідеру Партії зелених Володимиру Костеріну.


 
Потім в ЗМІ з'явилася інформація про те, що великий пакет акцій закладений в одному з банків. У зв'язку з цим рік тому колектив телеканалу заявляв про спробу рейдерського захоплення з боку кредиторів.


 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12190
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1108
4638 дн. тому
Однако, какой он загадочный этот ТОНИС... Сколько вокруг него интриг, тайн, кошмаров... :)
876
4638 дн. тому
Да не, Тонис таки интеровский
Сергій
4639 дн. тому
ну тепер зрозуміло за яких умов Тоніс попав у цифру...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду