Арсен Аваков продав свою частку в харківському 7-му каналі Аллі Добкіній

8 Липня 2011
12466
8 Липня 2011
18:52

Арсен Аваков продав свою частку в харківському 7-му каналі Аллі Добкіній

12466
І запланував переформатування каналу АТВ/К
Арсен Аваков продав свою частку в харківському 7-му каналі Аллі Добкіній

Співвласником харківського 7-го каналу (ЗАТ «Регіональна телемовна компанія "Тоніс-Центр"») стала Алла Добкіна. Про це на прес-конференції 8 липня повідомив колишній співвласник каналу Арсен Аваков, депутат облради, голова харківської обласної організації партії «Батьківщина», повідомляє сайт «Главное».

 

За словами пана Авакова, структури, наближені до нього, близько півтора місяці тому продали свої 50% каналу. Причиною такого рішення, за його словами, стала політика керівництва каналу, яке «перестало враховувати інтереси одного з двох власників».

 

«Покупцем виступив пан Ярослав Ющенко (племінник Віктора Ющенка. - ред.), однак на угоду, коли юристи оформлювали папери в нотаріуса, замість Ярослава Ющенка прийшла Алла Добкіна», - сказав він.

 

Співвласником інших 50% акцій 7-го каналу є мер Харкова Геннадій Кернес.

 

За даними держреєстру ТРО станом на 1 січня 2011 року власниками ЗАТ «Регіональна телемовна компанія "Тоніс-Центр"» були АТ «Інвестор» (м. Харків; президентом компанії є Арсен Аваков), Кернес Геннадій Адольфович, Стаматіна Марина Владиславівна (адвокат Геннадія Кернеса).

 

Також під час прес-конференції Арсен Аваков розповів, що восени відбудеться переформатування іншого його телеканалу - АТВ/К, повідомляється на офіційному сайті пана Авакова.

 

«Ми взялися за реформування медіаактивів, виходячи з того, що літо - найкращий час для реформування телевізійних активів, міжсезоння. Восени представимо флагман недійного простору - телеканал АТВ/К як новий програмний продукт, що виходитиме під новим ефірним брендом, з новою програмною концепцією, з новою сіткою мовлення. Буде залучена ціла серія відомих харківських і не харківських журналістів і продакшнів», - розповів він.

 

Він повідомив, що телеканалом АТВ/К керуватиме Олена Баранник. Екс-керівник каналу Василь Третецький зараз перебуває у відпустці, а потім розпочне роботу радником Арсена Авакова й куратором одного з напрямків - якого саме, пан Аваков поки не уточнює.

 

За його словами, лише п'ять-шість співробітників проектів, які будуть закриті або змінені, не отримали ще пропозиції взяти участь у нових проектах.

 

Арсен Аваков додав, що поступово будуть реформовані інші медіа - радіо, інтернет-портали, телеканали «Фора» і «Фаворит». Але це відбудеться в другу чергу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12466
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду