Марафон Найєма і «Четвертої студії» «Революція. 7 років по тому» стартує 22 листопада

19 Листопада 2011
12999
19 Листопада 2011
11:32

Марафон Найєма і «Четвертої студії» «Революція. 7 років по тому» стартує 22 листопада

12999
Марафон Найєма і «Четвертої студії»  «Революція. 7 років по тому» стартує 22 листопада
Інтернет-марафон  «Революція. 7 років по тому» стартує 22 листопада о 14:00. Про це у своєму блозі повідомив автор ідеї Мустафа Найєм.
 
Нагадаємо, до ініціативної групи проекту входять Сакен Аймурзаєв, Кирило Казаков і Ольга Сушко. Вони об'єдналися в групу «Четверта студія», під брендом якої раніше виходив інтернет-марафон «Рік перший» і вийде нинішній проект.

«Як і під час проекту "Віктор Янукович. Рік перший", ми вирішили відмовитися від традиційного телеефіру. Марафон транслюватиметься виключно в мережі інтернет на сайтах наших партнерів: "Українська правда", "Корреспондент.net", "Комерсант-Україна", "Фокус.ua", "Эхо Москвы", "Левый берег", "Детектор медіа"», - розповів пан Найєм. Очікується, що до марафону приєднаються ще понад 10 інтернет-ресурсів. 

Як і планувалося, глядачів марафону позбавлять «скарги і волання». «Під час підготовки сценарію марафону ми вирішили відмовитися від засудження і дискусії про очевидні провали і розчарування. Ми хочемо йти далі з тим важливим і позитивним, що збереглося і стало частиною історії країни», - відзначив Мустафа Найєм. 
 
Організатори марафону очікують на підтримку безпосередніх учасників і організаторів подій 2004-2005 років та закликають усіх запрошених долучитися до участі у проекті.
 
 
  
Раніше у Києві планувалася акція до річниці революції. Відповідну заявку подала Коаліція учасників помаранчевої революції. Як стало відомо, Окружний адміністративний суд Києва заборонив святкування сьомої річниці революції в столиці.
  
«Детектор медіа»
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12999
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
4545 дн. тому
Максим, ну во-первых идите сами туда, во-вторых я и не собирался идти на ваш "псевдопраздник", и в-третьих я сам решу куда мне идти! И вы видимо один из тех 5,45% :)
Максим
4545 дн. тому
Ігоре, ідіть у дупу, це не ваше свято, вас ніхто на ньому і не чекає. краще йдіть ментам допомагати пакувати людей. або йолку ідіть збирати. або на майданс сходіть.
Игорь
4547 дн. тому
RE: Як і планувалося, глядачів марафону позбавлять «скарги і волання». «Під час підготовки сценарію марафону ми вирішили відмовитися від засудження і дискусії про очевидні провали і розчарування. Ми хочемо йти далі з тим важливим і позитивним, що збереглося і стало частиною історії країни». А когда был марафон "Год Первый (янукович)" - критика была! Это не честно.
Игорь
4547 дн. тому
Ихняя "революция", провалилась с треском! Об этом говорит статистика голосов за Ющенко в 2010 году! Он набрал 5,45%, на 1 позицию обогнав Симоненко. И вообще "оранжевая революция" - это абсолютно не революция. Революция - это смена власти, для проведения радикальных изменений и реформ. В период 2005-2010 - не было никаких реформ. Изменение 3-х статей конституции - это не революция. Для чего было устраивать этот цирк, чтобы потом опозорится на весь мир (5,45%) - ???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду