Кисельов: «Я не відчуваю відповідальності за те, що я “викривляю реальність” у своїй програмі»

22 Листопада 2011
20291
22 Листопада 2011
18:55

Кисельов: «Я не відчуваю відповідальності за те, що я “викривляю реальність” у своїй програмі»

20291
Кисельов: «Я не відчуваю відповідальності за те, що я “викривляю реальність” у своїй програмі»

«Я не відчуваю відповідальності за те, що я "викривляю реальність" у своїй програмі. Про всі значимі події країни і світу я розповідаю», - сказав ведучий програми «Велика політика» на телеканалі «Інтер» Євген Кисельов під час інтернет-марафону «Революція. 7 років потому», коментуючи закиди модератора Мустафи Найєма про необ'єктивність його програми.

 

«По-друге, я вважаю, що всі ті, хто зараз мають можливість отримувати інформацію про те, що відбувається в країні, і хочуть отримати адекватну інформацію, мають більш ніж достатньо можливостей для того, щоб цю інформацію мати», - додав він.

 

На запитання Мустафи Найєма, чому в програмі Євгена Кисельова ніколи не говоритимуть про Межигір'я чи про вишки Юрія Бойка, пан Кисельов відповів: «У мене авторська передача, я її автор, я сам обираю набір тем. Я не вибираю тему Межигір'я - вона мені уявляється спекулятивною». На уточнення: «А тема Арсенія Яценюка? (він був гостем інтернет-марафону разом з Євгеном Кисельовим. - ТК)» він додав: «Ми неодмінно покличемо Арсенія Петровича на одну з найближчих програм».

 

Після цього журналіст «Української правди» Сергій Лещенко запитав у Євгена Кисельова, чи має він внутрішні докори або сумніви через те, що раніше синхронно із Савіком Шустером говорив, що не запрошує Юлію Тимошенко, тому що вона проходить у справі як звинувачена. А в результаті настала ситуація, коли її не зможуть запросити ще сім років. Пан Кисельов сказав, що він не має ніяких внутрішніх докорів. «Я вважаю, що тоді в конкретній ситуації початку процесу над Тимошенко ми прийняли правильне редакційне рішення і не стали запрошувати ні адвокатів, ні звинувачення».

 

«Те, що ви зараз кажете, слово в слово казали керівники інформаційної служби "Інтера" у 2004 році, - сказав Євгену Кисельову модератор марафону Єгор Соболєв. - Це була наймахровіша цензура, яку тільки можна було уявити на телебаченні. Ті самі слова: у нас авторська програма, авторський погляд, ще не настав час це показувати, і ми вважаємо, прийнявши редакційне рішення, що так буде краще».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20291
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Rublik
4545 дн. тому
Киселев - и совесть? бросьте. Человек на заработках, бабло косит. Деньги для него давно ничем не пахнут *********************** Я помню эту гниду, когда после вопроса Коха в передачи С.Сорокиной -" Значит за 300 лимонов -нельзя, а за 500 лимонов баксов можно" он стоял как обгаженный... Мустафа Найем -таджикский журналюга приехавший из Авганистана учить нас демократии... Бред...
вален
4545 дн. тому
Нет не этого Киселева я знал по НТВ.Превратился в суетливого адвоката власти "что изволите" На шоу с афганцами мерзко было смотреть на его потуги пса власти. но не пса демократии.Дядька отрабатывает деньжищи!
Ontario
4545 дн. тому
Здивувало , що журналісти пожаліли Киселя . Була рідкісна нагода нагадати знахабнілому гасарбайтеру про ту мерзість з якою він з ефіра в ефір обливає брудом неугодних режиму і "судить" Тимошенко.
Виктор
4545 дн. тому
Мустафа Найем - украинский журналист, с чувством собственного достоинства, колючий и неудобный для власти. Киселев и Шустер - гастарбайтеры-манипуляторы, обслуживающие власть по принципу "чего изволите-с". Чаленко - агент влияния чужого государства, отстаивающий что угодно, но только не интересы Украины. Такие вот расклады, господа журналисты. Либо бабки любой ценой - либо профессионализм и репутация. Вместе не совмещаются. Во всяком случае в этой стране
Светик
4545 дн. тому
Киселев порядочный человек, интеллигент. Он был очень хорошим журналистом на НТВ в России до тех пор, пока Путин не закрыл этот независимый канал
Владимир
4545 дн. тому
Киселев - и совесть? бросьте. Человек на заработках, бабло косит. Деньги для него давно ничем не пахнут
марина
4545 дн. тому
почему смешно? совершенно не смешно! что, лучше, чтобы Евгений Киселев продолжал в эфире делать то, что делае, и при этом как журналист и автор своей невероятно авторской програмы не слышал в свой адрес неудобных, жестких вопросов? наоборот! пускай он их слышит почаще, в том числе и от своих коллег. Может, тогда и совесть найдется.
Маша
4545 дн. тому
Смешно взывать к совести человека, давно ее потерявшего.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду