«Четверта студія» проведе інтернет-марафон до річниці Януковича

22 Листопада 2011
8020
22 Листопада 2011
21:06

«Четверта студія» проведе інтернет-марафон до річниці Януковича

8020
«Четверта студія» проведе інтернет-марафон до річниці Януковича

Наступний інтернет-марафон творчого об'єднання «Четверта студія» відбудеться 26 лютого з нагоди другої річниці президентства Віктора Януковича. Робоча назва - «Рік другий». Про це під час марафону «Революція. 7 років потому» повідомив один з організаторів «Четвертої студії» Мустафа Найєм.

 

За його словами, у цьому марафоні не буде політиків, натомість журналісти з музикантами, митцями і громадськими діячами підбиватимуть підсумки другого року президентства Віктора Януковича.

 

Нагадаємо, що «Четверта студія» цього року провела інтернет-марафони «Рік перший» 28 лютого до першої річниці Віктора Януковича та «Революція. 7 років потому» 22 листопада до сьомої річниці Помаранчевої революції.

 

Організаторами творчого об'єднання є Мустафа Найєм, Сакен Аймурзаєв, Кирило Казаков і Ольга Сушко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8020
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор
4542 дн. тому
А краще б не річницю, а роковини.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду