Ющенко в річницю революції візьме участь в інтернет-марафоні Найєма

21 Листопада 2011
8088
21 Листопада 2011
16:17

Ющенко в річницю революції візьме участь в інтернет-марафоні Найєма

8088
Ющенко в річницю революції візьме участь в інтернет-марафоні Найєма

Третій президент України Віктор Ющенко візьме участь в інтернет-марафоні «Революція. 7 років потому». Про це написала прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова у своєму Facebook, пише «Українська правда».

 

«Президент Ющенко дав згоду завтра взяти участь у проекті. Віктор Ющенко шанує громадську ініціативу та усі шляхетні починання. Не зважаючи на часто несправедливу критику та провокації, він поважає чесну журналістику та відкритість», - зазначила вона.

 

«День Свободи і Ющенко - нерозривні політичні символи. Ющенко завжди займав солідарну позицію з журналістами і ніколи не підходив із суб'єктивними оцінками до роботи журналіста», - написала пані Ванникова.

 

Як відомо, у вівторок, у День Свободи, о 14:00 розпочнеться інтернет-марафон «Революція. 7 років потому», ініціатором якого є Мустафа Найєм і «Четверта студія».

 

Організатори марафону звернулися до Віктора Ющенка з проханням взяти участь у марафоні.

 

Проект транслюватимуть більше тридцяти інтернет-ресурсів. У тому числі:

- «Українська правда»

- «Корреспондент.net»

- «Коммерсантъ-Украина»

- «Фокус.ua»

- «Эхо Москвы»

- «Левый берег»

- «Детектор медіа»

- «Главком».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8088
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду