Мирослав Откович звільняється з ТСН. Іде на ТВі?

26 Жовтня 2011
21012
26 Жовтня 2011
12:37

Мирослав Откович звільняється з ТСН. Іде на ТВі?

21012
Мирослав Откович звільняється з ТСН. Іде на ТВі?

Журналіст Мирослав Откович написав заяву про звільнення за власним бажанням з інформаційної служби ТСН каналу «1+1». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа».

 

Причини свого рішення він не називає і поки що не коментує це питання. Однак у своєму блозі він написав, що заява про звільнення зробила його «вільним і навіть щасливим» і він  навіть не знає, чому не зробив цього раніше.

 

«Відповідь проста. У моєму рідному Львові є одне популярне кафе. У ньому незвичайний інтер'єр. Над столиком висить офіційний портрет Віктора Януковича, по телевізору показують засідання Верховної Ради України а на десерт офіціантка може відшмагати тебе батогом чи закувати в кайдани. Особливо прискіпливо в атрибути нашої української реальності вдивляються іноземці, які не завжди розуміють специфіку української ментальності. Їх дивує така самопожертва і любов громадян до влади, яка їх катує. У цьому кафе зосереджено все для задоволення душі і тіла мазохіста. Довго тут сидіти не бажано. Можна втратити відчуття реальності. Напевно, і я забарився у подібному закладі тільки з іншою назвою. Тепер треба вийти і вдихнути свіжого повітря», - зазначив він.

 

Крім цього, «Детектор медіа» він сказав, що без роботи точно не залишиться.

 

За інформацією «Детектор медіа», Мирослав Откович перейде працювати на ТВі. Заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук у коментарі ТК зазначила, що це питання поки що не вирішене, однак сказала: «Я його запросила, тому що я знаю, що він талановитий та принциповий хлопець».

 

Нагадаємо, Мирослав Откович входить до координаційної ради громадського руху «Стоп цензурі!». Поштовхом до створення руху стала, зокрема, заява журналістів»1+1» про цензуру у ТСН у 2010 році, якій передувала колонка Мирослава Отковича «Темники повернулися» на «Українській правді».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.publicity.kiev.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду