Мирослав Откович працюватиме у Гайдукевича на ТВі

2 Листопада 2011
16193
2 Листопада 2011
17:49

Мирослав Откович працюватиме у Гайдукевича на ТВі

16193
Мирослав Откович працюватиме у Гайдукевича на ТВі

Журналіст Мирослав Откович підтвердив «Детектор медіа», що перейшов на ТВі. На цьому каналі він працюватиме у проекті «Підсумки з Віталієм Гайдукевичем».

 

Раніше Мирослав Откович працював у ТСН. «Детектор медіа» повідомляла, що заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук зробила йому пропозицію працювати у новинах ТВі.

 

Откович зазначає, що на ТВі у нього є можливість не втрачати кваліфікацію і працювати над будь-якими темами без обмежень, «які існували на попередній роботі». При цьому, каже журналіст, він вирішив пожертвувати комфортом. «У ТСН дуже комфортно працювати. Там створені тепличні умови для журналістів, для їх роботи. Але немає відчуття, що ти вільний і що ти працюєш без обмежень. На терези я мав поставити дві речі: з одного, боку максимальний комфорт, який є на ТСН, а з іншого  - бажання повноцінно залишитись у професії і відчувати себе живим. Це як коли вішають над дитячою люлькою іграшку, вона грає приємні мелодії, заколихується, і зрештою ти думаєш: навіщо кудись йти? І так ти можеш пожертвувати своїми принципами і тими речами, які упродовж життя вибудовував заради цього комфорту» - розказав він.

 

За його словами, ТСН та ТВі, з огляду на умови роботи, порівняти складно: «Там великий канал з значними можливостями, а тут канал, який цькують, забирають ліцензію, але він виживає попри все».

 

Нагадаємо, Мирослав Откович входить до координаційної ради громадського руху «Стоп цензурі!». Поштовхом до створення руху стала, зокрема, заява журналістів «1+1» про цензуру у ТСН у 2010 році, якій передувала колонка Мирослава Отковича «Темники повернулися» на «Українській правді».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16193
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дописувач
4562 дн. тому
Мирославе, люлька - для тютюну, а для дитини - колиска!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду