detector.media
26.10.2011 12:37
Мирослав Откович звільняється з ТСН. Іде на ТВі?
Мирослав Откович звільняється з ТСН. Іде на ТВі?

Журналіст Мирослав Откович написав заяву про звільнення за власним бажанням з інформаційної служби ТСН каналу «1+1». Цю інформацію він підтвердив «Детектор медіа».

 

Причини свого рішення він не називає і поки що не коментує це питання. Однак у своєму блозі він написав, що заява про звільнення зробила його «вільним і навіть щасливим» і він  навіть не знає, чому не зробив цього раніше.

 

«Відповідь проста. У моєму рідному Львові є одне популярне кафе. У ньому незвичайний інтер'єр. Над столиком висить офіційний портрет Віктора Януковича, по телевізору показують засідання Верховної Ради України а на десерт офіціантка може відшмагати тебе батогом чи закувати в кайдани. Особливо прискіпливо в атрибути нашої української реальності вдивляються іноземці, які не завжди розуміють специфіку української ментальності. Їх дивує така самопожертва і любов громадян до влади, яка їх катує. У цьому кафе зосереджено все для задоволення душі і тіла мазохіста. Довго тут сидіти не бажано. Можна втратити відчуття реальності. Напевно, і я забарився у подібному закладі тільки з іншою назвою. Тепер треба вийти і вдихнути свіжого повітря», - зазначив він.

 

Крім цього, «Детектор медіа» він сказав, що без роботи точно не залишиться.

 

За інформацією «Детектор медіа», Мирослав Откович перейде працювати на ТВі. Заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук у коментарі ТК зазначила, що це питання поки що не вирішене, однак сказала: «Я його запросила, тому що я знаю, що він талановитий та принциповий хлопець».

 

Нагадаємо, Мирослав Откович входить до координаційної ради громадського руху «Стоп цензурі!». Поштовхом до створення руху стала, зокрема, заява журналістів»1+1» про цензуру у ТСН у 2010 році, якій передувала колонка Мирослава Отковича «Темники повернулися» на «Українській правді».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.publicity.kiev.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY