Дніпропетровський 34 канал запустив інтернет-портал

18 Жовтня 2011
14186
18 Жовтня 2011
11:35

Дніпропетровський 34 канал запустив інтернет-портал

14186
Дніпропетровський 34 канал запустив інтернет-портал

Дніпропетровський 34 канал запустив власний інтернет-портал 34.ua. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.

 

На сайті ведеться онлайн-мовлення 34-го каналу, а також оперативно оновлюється архівне відео. На ресурсі публікуються не лише сюжети, що виходили в ефір, а й ексклюзивні матеріали журналістів порталу про життя Дніпропетровської області й України.

 

«Це самостійний підрозділ, який збиратиме інформацію. І я сподіваюся, що навіть служба новин "Деталі" (34-го каналу. - ТК) запозичуватиме інформацію в нової команди», - відзначив генеральний директор 34-го каналу Андрій Будяк.

 

Команду журналістів інтернет-порталу очолив Сергій Воробей. За словами редактора, портал буде постійно вдосконалюватися. «Будуть додаватися нові розділи, зміняться функціональні можливості», - зазначив він.

 

Нагадаємо, ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал) мовить в ефірі Дніпропетровська та області, а також у кабельних мережах. У 2011 році отримала ліцензію на цифрове мовлення у 12 містах Дніпропетровської області. Власниками 68% акцій 34-го каналу є компанії TRK Media Holding Limited та Jassen Enterprises Corp., що входять до холдингу СКМ Ріната Ахметова. 32% акцій залишаються у власності Управління комунальної власності Дніпропетровської міської ради.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14186
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Добрый
4576 дн. тому
Алексей!? ты бездарный, тупой трубадур!!! для таких как ты подходит определение - "Городской сумасшедший" Посмотрел сайт, Вилкула там сайте МАЛО!!! Информацию проверять надо! а не горлопанить - "ганьба" хотя на больше ты не способен:))
Олексій Мазур, Дніпропетрвськ
4580 дн. тому
А чого сайт виключно російськосмовний? Для кого він створений? Для росіян? Ух, мудачье російське! Ахметівська банда! Біло-блакитні стабіли-дегенерати! Заполонили свій ефірі російським секонд-хендом. Свого креативу - нуль. Бо ж стабіли продажні.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4580 дн. тому
Це не Канал, а черговий, 34-й за ліком АНАЛ. Він успішно змагається з іншими кАНАЛАМИ міста у змаганні з дуповилизування голови Дніпропетровської ОДА Олександра Вілкула і його бригади. 34-канал - бАНАЛЬНИЙ владний дуполіз. Огидно дивитися.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду