СКМ купує дніпропетровський 34 канал

17 Грудня 2010
12978
17 Грудня 2010
18:39

СКМ купує дніпропетровський 34 канал

12978
СКМ купує дніпропетровський 34 канал

Антимонопольний комітет України видав дозвіл кіпрській компанії TRK Media Holding Limited на купівлю контрольного пакету акцій ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал). Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

 

Як повідомила агентству «Інтерфакс-Україна» прес-секретар холдингової компанії «Систем Кепітал Менеджмент» Ганна Терехова, TRK Media Holding Limited входить у структуру холдингу.

 

«Медіабізнес, у тому числі телебачення, є одним зі стратегічних напрямів СКМ. Одним з напрямків нашого телевізійного бізнесу є розвиток регіонального мовлення. Тому, отримавши цікаву, на нашу думку, пропозицію про купівлю пакету акцій ТБ, зваживши всі "за" і "проти", ми ухвалили позитивне рішення», - додала вона.

 

За словами пані Терехової, угода буде завершена в найближчі місяці. При цьому прес-секретар не вточнила розмір пакету акцій, що купується.

 

«Певний час у нас піде на те, щоб вивчити ситуацію і прийняти рішення про формат роботи каналу надалі. До ухвалення такого рішення канал продовжить роботу в поточному режимі. Також не відбудеться суттєвих змін і в команді каналу», - повідомила вона.

 

Згідно з даними Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку, станом на травень 2010 року 32% акцій 34-го каналу перебували в комунальній власності Дніпропетровська, 24% належали кіпрській Arrowdeal Investments Limited, 16% - ТОВ «Агро-Весна». Останні дві компанії, за інформацією місцевих ЗМІ, пов'язані з народним депутатом Михайлом Соколовим (фракція БЮТ).

 

За даними Державного реєстру ТРО, ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» володіє ліцензією на ефірне мовлення з використанням 34 ТВК у Дніпропетровську. Крім перелічених вище акціонерів, за даними Держреєстру, ними є Куліш Наталія Леонідівна, Даценко Олександр Анатолійович, Носар Анатолій Анатолійович і корпорація High Tech Group LTD (Кіпр).

 

Як писала ТК, восени 2008 року через зміну власників на 34-му каналі відбувся конфлікт. Тоді попередні акціонери спростовували, що продали свої частки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12978
Читайте також
17.02.2011 18:35
Мар'яна Закусило
31 827
01.12.2008 12:20
Сергей Корнилов, ИА «Новый мост», «Левый берег»
44 857
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Timer
4881 дн. тому
Чому нікого не бентежить, що 32+24+16=72. У кого ж були ще 28% телеканалу? Чому цього не написав жоден сайт чи інформагенція?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду