detector.media
18.10.2011 11:35
Дніпропетровський 34 канал запустив інтернет-портал

Дніпропетровський 34 канал запустив власний інтернет-портал 34.ua. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба каналу.

 

На сайті ведеться онлайн-мовлення 34-го каналу, а також оперативно оновлюється архівне відео. На ресурсі публікуються не лише сюжети, що виходили в ефір, а й ексклюзивні матеріали журналістів порталу про життя Дніпропетровської області й України.

 

«Це самостійний підрозділ, який збиратиме інформацію. І я сподіваюся, що навіть служба новин "Деталі" (34-го каналу. - ТК) запозичуватиме інформацію в нової команди», - відзначив генеральний директор 34-го каналу Андрій Будяк.

 

Команду журналістів інтернет-порталу очолив Сергій Воробей. За словами редактора, портал буде постійно вдосконалюватися. «Будуть додаватися нові розділи, зміняться функціональні можливості», - зазначив він.

 

Нагадаємо, ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал) мовить в ефірі Дніпропетровська та області, а також у кабельних мережах. У 2011 році отримала ліцензію на цифрове мовлення у 12 містах Дніпропетровської області. Власниками 68% акцій 34-го каналу є компанії TRK Media Holding Limited та Jassen Enterprises Corp., що входять до холдингу СКМ Ріната Ахметова. 32% акцій залишаються у власності Управління комунальної власності Дніпропетровської міської ради.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY