34 канал запускає проект до ювілею Дніпропетровщини

22 Серпня 2012
8371
22 Серпня 2012
18:36

34 канал запускає проект до ювілею Дніпропетровщини

8371
Серія роликів-замальовок про визначні місця
34 канал запускає проект до ювілею Дніпропетровщини

Дніпропетровський 34 канал запускає новий проект «dnipro.dp.ua», приурочений до 80-ліття Дніпропетровської області. Про це повідомляє інформаційна агенція «Днепр Пост».

 

Проект представляє серію коротких роликів-замальовок про найбільш визначні місця краю: храми Дніпропетровщини, степові кургани, залишки козацьких укріплень, український Стоунхендж і чудеса природи.

 

Як уточнили ТК у «Днепр Пост», міні-історії про Дніпропетровщину виходитимуть між програмами. Стартує проект від Дня Незалежності, 24 серпня, і триватиме увесь телевізійний сезон, до наступного літа.

 

Частина роликів мають хронометраж 90 секунд (відеоряд супроводжується закадровим текстом), а частина - 30 секунд (відеоряд із музичним супроводом).

 

Відзняті ролики охоплюють місця чотирьох районів області із 22, однак автори проекту розраховують у подальшому охопити в проекті й інші райони.

 

Автор проекту - Дар'я Куцигіна, оператори - Олександр Лянкевич, Сергій Кочет, Дмитро Катков, Сергій Сівко, режисер монтажу - Михайло Москаленко.

 

«Дніпропетровська область - це 22 райони, 20 міст, близько півтори тисячі сіл і селищ міського типу. Вісімдесятирічна історія. Більше трьох мільйонів жителів, які продовжують творити історію області. Люди, завдяки яким ми можемо пишатися досягненнями у промисловості та науці, культурі та спорті. А ще Дніпропетровщина - це кілометри річок, гектари лісів і степів, пам'ятники старовини і природні визначні пам'ятки. Мальовничі куточки Приорілля, стародавні поселення козаків, цілющі джерела, квітучі урочища, вікові церкви - все те, що створювалося не тільки людиною, але і самою щедрою природою нашої області. У новому проекті "dnipro.dp.ua" ми відкриваємо таку Дніпропетровщину», - коментує Андрій Будяк, генеральний директор 34 каналу.

 

Проект здійснюється в рамках програми голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула з розвитку регіонального патріотизму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду