«Детектор медіа» дякує друзям і колегам за привітання

22 Вересня 2011
6042
22 Вересня 2011
15:14

«Детектор медіа» дякує друзям і колегам за привітання

6042
«Детектор медіа» дякує друзям і колегам за привітання

Колектив «Детектор медіа» щиро дякує всім друзям, колегам і читачам за привітання з нагоди 10-ліття нашого інтернет-видання.

 

Ми вдячні за увагу президенту Віктору Януковичу і його радниці Ганні Герман, голові Держкомтелерадіо Олександру Курдіновичу і членам Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, Посольству США в Україні, Національній телекомпанії України, газеті «День», фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», медіаконсалтинговій компанії MRM, продакшн-студіям ISTIL і «Мостелефільм», ТРК «Ера», Першому діловому, голові Національної спілки кінематографістів України Сергію Тримбачу, журналу «Публичные люди», Інституту медіа права та іншим.

 

Ми раді були бачити на своєму святі всіх, хто завітав до нас особисто - представників телеканалів «1+1», «Інтер», «Україна», ТВі, «2+2», 5-го каналу, ТРК «Люкс», News One, «Радіо Свобода», Індустріального телевізійного комітету, Незалежної асоціації телерадіомовників, Star Media, «Сегодня мультимедіа», газети «Дзеркало тижня. Україна», Національної ради, Держкомтелерадіо, Посольства США, Посольства Швеції, USAID, «Інтерньюз-Україна», Ради Європи, журналістів СТБ і ведучих ICTV, депутатів з Комітету з питань свободи слова та інформації, а також багатьох інших наших друзів.

 

Нагадаємо, що на «Детектор медіа» і «Дусі» ви можете переглянути фоторепортажі зі святкування, а на «Відеотеці» - відеорепортаж із вручення премії «Фаворит телепреси-2011».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6042
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду