Ганна Безулик стала першим лауреатом премії «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа»

19 Вересня 2011
7896
19 Вересня 2011
12:09

Ганна Безулик стала першим лауреатом премії «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа»

7896
Громадська організація «Детектор медіа» заснувала нову щорічну медійну премію «За професійну етику»
Ганна Безулик стала першим лауреатом премії «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа»

Автор і ведуча проекту «РесПубліка» на 5-му каналі Ганна Безулик стала першим лауреатом нової медійної вітчизняної премії - «За професійну етику». Премія заснована у 2011 році громадською організацією «Детектор медіа».

 

Портал «Детектор медіа» протягом 10 років відстежує та аналізує вітчизняний медійний простір. Автори порталу - Наталія Лигачова, Отар Довженко, Ігор Куляс, Сергій Грабовський, Георгій Почепцов, Валерій Зайцев, Андрій Кокотюха, Євгенія Продаєва, Світлана Остапа, Олександр Піддубний та інші є визнаними експертами у сфері ЗМІ. Моніторинги теленовин та підсумкових тижневиків, політичних ток-шоу від «Детектор медіа» є барометрами стану справ в інформаційному українському мовленні. Дотримання базових стандартів і принципів професійної журналістської етики, якість роботи ведучих, наявність джинси (прихованої реклами), застосування маніпулятивних технологій - усе це та інші проблеми - постійно під прицілом авторів моніторингів.

 

За підтримки проекту «У-медіа» (USAID) ГО «Детектор медіа» щороку має намір відзначати проекти українського ТБ та їхніх авторів (ведучих), що продемонстрували, за даними наших моніторингів, найвищу якість професійності та усвідомлення власної соціальної місії, відповідальності за глибоке й неупереджене висвітлення та обговорення актуальних суспільних проблем.

 

Премію «За професійну етику» від ГО «Детектор медіа» у 2011 році отримає авторка та ведуча проекту «РесПубліка» (5 канал) Ганна Безулик.

 

Церемонія нагородження відбудеться 20 вересня під час святкування 10-річчя «Детектор медіа». Вручить премію Ганні Безулик Ерік Шульц, заступник голови дипломатичної місії посольства США.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7896
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПОЗДРАВЛЯЕМ!
4604 дн. тому
ПОЗДРАВЛЯЕМ АНЮ! {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду