detector.media
22.09.2011 15:14
«Детектор медіа» дякує друзям і колегам за привітання

Колектив «Детектор медіа» щиро дякує всім друзям, колегам і читачам за привітання з нагоди 10-ліття нашого інтернет-видання.

 

Ми вдячні за увагу президенту Віктору Януковичу і його радниці Ганні Герман, голові Держкомтелерадіо Олександру Курдіновичу і членам Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, Посольству США в Україні, Національній телекомпанії України, газеті «День», фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», медіаконсалтинговій компанії MRM, продакшн-студіям ISTIL і «Мостелефільм», ТРК «Ера», Першому діловому, голові Національної спілки кінематографістів України Сергію Тримбачу, журналу «Публичные люди», Інституту медіа права та іншим.

 

Ми раді були бачити на своєму святі всіх, хто завітав до нас особисто - представників телеканалів «1+1», «Інтер», «Україна», ТВі, «2+2», 5-го каналу, ТРК «Люкс», News One, «Радіо Свобода», Індустріального телевізійного комітету, Незалежної асоціації телерадіомовників, Star Media, «Сегодня мультимедіа», газети «Дзеркало тижня. Україна», Національної ради, Держкомтелерадіо, Посольства США, Посольства Швеції, USAID, «Інтерньюз-Україна», Ради Європи, журналістів СТБ і ведучих ICTV, депутатів з Комітету з питань свободи слова та інформації, а також багатьох інших наших друзів.

 

Нагадаємо, що на «Детектор медіа» і «Дусі» ви можете переглянути фоторепортажі зі святкування, а на «Відеотеці» - відеорепортаж із вручення премії «Фаворит телепреси-2011».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY