Нацрада привітала «Детектор медіа» з ювілеєм і нагородила почесною грамотою

21 Вересня 2011
20790
21 Вересня 2011
11:53

Нацрада привітала «Детектор медіа» з ювілеєм і нагородила почесною грамотою

20790
Нацрада привітала «Детектор медіа» з ювілеєм і нагородила почесною грамотою

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення привітала колектив інтернет-видання «Детектор медіа» із 10-річним ювілеєм і нагородила почесною грамотою.

 

Грамоту вручено «за вагомий внесок у розвиток засобів масової інформації, активне висвітлення діяльності вітчизняних організацій та з нагоди 10-ї річниці від дня заснування».

 

 

 

 

 


 

 

Текст привітання:

 

Дорога наша «Детектор медіа»!

 

Щиро і сердечно вітаємо вас із десятиріччям від дня заснування.

За ці десять років «Детектор медіа» стала не лише головним засобом масової інформації у телерадіоінформаційній сфері України, а й школою репортерів, аналітиків, журналістів, медіа-експертів.

Безперечно, ваше видання є для багатьох фахівців медіагалузі «стартовою сторінкою» робочого дня. Це не лише орієнтир, але і вказівник для роботи.

Нам особливо приємно відзначити велике увагу, яку приділяє «Детектор медіа» висвітленню всіх аспектів діяльності регуляторного органу у сфері телебачення і радіомовлення, яким є Національна рада. У цьому контексті хотілось би наголосити на головному принципі журналістики, якого дотримуються ваші кореспонденти - у будь-якій ситуації подавати позиції двох або й трьох сторін. Плюралістичний погляд на основні події медіасфери - це ваше велике досягнення, і в цьому неабияка заслуга незмінного шеф-редактора «Детектор медіа» Наталі Лигачової.

У цей святковий день зичимо всім вам, шановні «Детектор медіа», доброго настрою і граних вражень. Нехай збуваються всі ваші мрії і амбіції. Всім співробітникам бажаємо кар'єрного зростання, журналістам і репортерам - визнання, але тільки не за рахунок компромісів із совістю. Залишайтеся, шановні колеги, вірними самі собі і своїм читачам.

 

З повагою,

 

Володимир Манжосов

Оксана Головатенко

Лариса Мудрак

Євген Баранов

Оксана Єлманова

Ірина Опілат

Микола Фартушний

 

Нагадаємо, також «Детектор медіа» привітали президент України Віктор Янукович і його радник Ганна Герман, голова Держкомтелерадіо Олександр Курдінович.

 

Фото Павла Довганя

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20790
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду