Олена Бондаренко очолила новостворену Асоціацію правовласників і постачальників контенту

1 Вересня 2011
11121
1 Вересня 2011
15:55

Олена Бондаренко очолила новостворену Асоціацію правовласників і постачальників контенту

11121
Олена Бондаренко очолила новостворену Асоціацію правовласників і постачальників контенту

Народний депутат (Партія регіонів), заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко очолила Асоціацію правовласників і постачальників контенту (АППК). Про це «Детектор медіа» повідомили в асоціації «Укртелемережа».

 

Презентація нової асоціації відбулася під час наради дистрибуторів, представників телеканалів і провайдерів програмної послуги з питань розвитку систем платного телебачення в Україні, яка відбулася в Одесі 28-29 серпня. Зазначимо, що президентом асоціації Олену Бондаренко обрали в травні.

 

«Головною метою АППК є сприяння створенню демократичного відкритого інформаційного простору в Україні та найліпше задоволення потреб телеглядача. Досягти цієї мети можливо лише при безпосередній участі всієї індустрії. Запрошуємо всіх учасників телевізійного ринку до співпраці», - сказала у своєму виступі Олена Бондаренко.

 

У нараді в Одесі взяли участь представники всіх галузевих об'єднань провайдерів, компаній - постачальників контенту для телемереж, у тому числі груп «Україна», «Інтер», «1+1», провайдери «Воля» і Viasat.

 

Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання розвитку систем платного телебачення у зв'язку з переходом до цифрового ефірного мовлення, можливе підписання учасниками галузі Кодексу ділової етики як способу перешкоджання недобросовісній конкуренції і незаконному використанню об'єктів інтелектуальної власності.

 

Узгоджені та конкретні пропозиції учасники наради планують підготувати до Форуму операторів кабельного телебачення України, який відбудеться наприкінці жовтня в рамках виставки ЕЕВС у Києві.

 

Нагадаємо, що Олену Бондаренко хотіли обради президентом асоціації «Укртелемережа». Однак асоціація є суб'єктом господарювання, а її президент - посадовою особою, що несумісно зі статусом народного депутата. Президентом «Укртелемережі» став Віктор Скрипник.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11121
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
версії
4628 дн. тому
щановні! будуйте свої асоціації та працюйте. по результатах - нагорода та кара. а зараз який сенс дискутувати? марно
Зятёк
4628 дн. тому
о! я даже знаю кто этот палочник! все на рынке давно знают, шо такую ассоциацию хотел возглавить сальник. обломили. теперь он будем мелко гадить.
Сторонний
4628 дн. тому
Ну, че, классный ход для Бондаренко повысить свои активы. Теперь за ней индустрия. Эта заставит с собой считаться. Найдуться и те, кто будет активно пихать свои палки в колеса.
Jew
4629 дн. тому
спец секритутка прощелыги с овощной базы колесникова Б. щось очолила прикольно /// ,slkjnf ljy,fwrfz ,fyretn
Ах ты ж умница!
4629 дн. тому
А это - по-донецки! Все, что пахнет деньгами - к рукам! Лена, ты умница! Друзья по рыгопартии будут еще больше уважать. Вот и конец истории с квотами. Теперь в эфире будет 100% украинской музыки. А те, кто осмелится уменьшить этот процент (увеличивать - сколоко угодно), будут иметь проблемы с Нацсоветом.
Cox
4629 дн. тому
Лена, ты понимаешь, во что ты ввязалась? Возглавила теневую структуру, которой не хватает решеток на окнах!
Правдоруб
4629 дн. тому
Давиденко, наверное, думает, что своей карманной ассоциацией с нардепом во главе от беспредела своего прикроется :-))) Ну да, зачем НТВшников напрягать - теперь будет Клитная ходить к кабельщикам на базовые станции карточки изымать... "Именем Бондаренко, откройте!" :-))))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду