«Укртелемережа» пропонує Олені Бондаренко стати президентом асоціації

14 Березня 2011
16734
14 Березня 2011
18:26

«Укртелемережа» пропонує Олені Бондаренко стати президентом асоціації

16734
«Укртелемережа» пропонує Олені Бондаренко стати президентом асоціації

Семеро членів ради асоціації провайдерів програмної послуги «Укретелемережа» надіслали своїм колегам лист, у якому повідомляють, що народний депутат Олена Бондаренко вже дала свою згоду стати президентом асоціації «Укртелемережа» на громадських засадах. Про це повідомляє «Обком» з посиланням на власні джерела.

 

За інформацією «Обкому», автори листа повідомляють колег, що загальні збори ради асоціації, на яких мають обрати президента, переносяться на 18 березня (тому що Олена Бондаренко не зможе прибути в Донецьк 17 березня), зате на цей день запрошують не лише членів асоціації, але й засоби масової інформації.

 

ТК звернулася до Олени Бондаренко, яка підтвердила, що їй надійшла пропозиція стати президентом «Укртелемережі». Але поки що коментувати ситуацію вона відмовилася.

 

Тим часом генеральний директор «Укртелемережі» Наталія Клітна повідомила ТК, що сім осіб становлять більшість у раді асоціації. «Яку б інформацію вони не надавали, вони її надсилали своїм колегам-засновникам, це конфіденційна інформація, яку я не можу коментувати», - зазначила вона з приводу листа членів ради асоціації про те, що Олена Бондаренко дала згоду очолити «Укртелемережу».

 

Водночас Наталія Клітна повідомила, що більшість ради асоціації дійсно висунула Олену Бондаренко на пост президента «Укртелемережі». І ще близько 30 членів асоціації також висунули пані Бондаренко, серед них - найбільші провайдери ТРК «Надежда» і «Луганське кабельне телебачення». Також на посаду президента себе висунув заступник генерального директора Концерну РРТ Олександр Півнюк. Наразі це всі кандидатури, що надійшли.

 

«На сегодняшний день ассоциация "Укртелесеть" перестала быть объединением малых субъектов, растущих только за свой малый интерес. За последние годы ассоциация показала, что хочет и может влиять на развитие этого рынка в интересах своих членов. Сегодня есть возможность желаемое сделать действительным, решение в этом вопросе должен найти новый лидер - человек назаангажированный, имеющий холодное логическое мышление, личностный вес в обществе и владеющий ситуацией в отрасли телевидения. Мы видим на почетной должности президента ассоциации "Укртелесеть" народного депутата Украины Елену Анатольевну Бондаренко, которая на протяжении шести лет была и есть с нами рядом, является специалистом в вопросах отрасли, а также может положительно повлиять на дальнейшее развитие отрасли», - йдеться в листі-пропозиції ТРК «Надежда».

 

За словами Наталія Клітної, 17 березня відбудеться засідання ради асоціації, в порядку денному якого стоїть питання про перенесення виборів на 18 березня і проведення їх у відкритому форматі.

 

Нагадаємо, асоціація «Укртелемережа» оголосила про прийом кандидатур майбутнього президента з боку членів асоціації та інших суб'єктів інформаційного простору. Пропозиції приймаються у довільній формі до 17 березня включно на адресу uts@uts.dn.ua.

 

Протягом 10 років президентом асоціації «Укртелемережа» був Василь Аніпченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16734
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
телек
4800 дн. тому
А чего это не сразу Манжосова? На "громадських засадах" же можно кого угодно по их логике.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду