detector.media
01.09.2011 15:55
Олена Бондаренко очолила новостворену Асоціацію правовласників і постачальників контенту

Народний депутат (Партія регіонів), заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко очолила Асоціацію правовласників і постачальників контенту (АППК). Про це «Детектор медіа» повідомили в асоціації «Укртелемережа».

 

Презентація нової асоціації відбулася під час наради дистрибуторів, представників телеканалів і провайдерів програмної послуги з питань розвитку систем платного телебачення в Україні, яка відбулася в Одесі 28-29 серпня. Зазначимо, що президентом асоціації Олену Бондаренко обрали в травні.

 

«Головною метою АППК є сприяння створенню демократичного відкритого інформаційного простору в Україні та найліпше задоволення потреб телеглядача. Досягти цієї мети можливо лише при безпосередній участі всієї індустрії. Запрошуємо всіх учасників телевізійного ринку до співпраці», - сказала у своєму виступі Олена Бондаренко.

 

У нараді в Одесі взяли участь представники всіх галузевих об'єднань провайдерів, компаній - постачальників контенту для телемереж, у тому числі груп «Україна», «Інтер», «1+1», провайдери «Воля» і Viasat.

 

Під час зустрічі обговорювалися проблемні питання розвитку систем платного телебачення у зв'язку з переходом до цифрового ефірного мовлення, можливе підписання учасниками галузі Кодексу ділової етики як способу перешкоджання недобросовісній конкуренції і незаконному використанню об'єктів інтелектуальної власності.

 

Узгоджені та конкретні пропозиції учасники наради планують підготувати до Форуму операторів кабельного телебачення України, який відбудеться наприкінці жовтня в рамках виставки ЕЕВС у Києві.

 

Нагадаємо, що Олену Бондаренко хотіли обради президентом асоціації «Укртелемережа». Однак асоціація є суб'єктом господарювання, а її президент - посадовою особою, що несумісно зі статусом народного депутата. Президентом «Укртелемережі» став Віктор Скрипник.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY