detector.media
30.07.2011 11:36
Роман Скрипін: «Мене реально пре “Підйом”»
Шоу «Я - герой!» допомогло Скрипіну стати розкутішим і позбутися комплексів

Ведучий ранкової програми «Підйом» на Новому каналі Роман Скрипін зізнався «Дусі», що йому подобається працювати в новому амплуа. «Мені подобається, і я зовсім не жартую. Я не збираюсь руйнувати свій імідж, просто у мене багато сторін - в житті я абсолютно не зануда і не нудна людина. Принаймні про це кажуть мої знайомі», - каже Роман. Він нагадав, що раніше вже працював у ранковій програмі «Доброго ранку, Україна». «Але це було вже так давно, що вже ніхто не пам'ятає цього етапу у моїй телевізійній кар'єрі», - зауважив ведучий.

 

За словами Романа, родина підтримала його вибір. Він не погоджується зі звинуваченнями у втечі з політичної журналістики, хоча додає, що «так, певною мірою я втік, але не з власної волі». «Якби у вас був вибір: або працювати, або виїхати з країни - ви б що обрали?», - запитав Роман.

 

«Те, що я пішов на розважальне шоу, не означає, що я став власником довідки, що я дебіл», - переконаний Скрипін.

 

Програма «Підйом» завдячує Роману Скрипіну кількома нововведеннями. Зокрема, тепер до студії може прийти будь-яка звичайна людина і показати свій талант. «Я придумав такий конкурс тому, що хочеться побачити реальних людей, які живуть у цій країні. Оскільки ми настільки загрузли у політиці, у вузькому колі тих самих людей, що решти ніби й немає», - каже Роман. Крім того, в програмі регулярно показують відео, яке знімають ведучі на хендікем.

 

Скрипін зізнається, що йому дуже важко було змінити спосіб життя, прокидатися вранці, працювати зі своїми колегами, але участь у шоу Нового каналу «Я - герой!» допомогло йому стали розкутішим і позбутися деяких комплексів.

 

Про інші зміні в житті Романа Скрипіна - в його інтерв'ю «Дусі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY