«Укртелеком» передасть мережу проводового радіо підряднику, наближеному до свого керівництва?

11 Липня 2011
12304
11 Липня 2011
16:00

«Укртелеком» передасть мережу проводового радіо підряднику, наближеному до свого керівництва?

12304
«Укртелеком» передасть мережу проводового радіо підряднику, наближеному до свого керівництва?

Національна комісія з питань регулювання зв'язку прийняла рішення видати ТОВ «Аутсорсинг енд менеджмент телеком'юнікейшнс» ліцензію на надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації проводового радіомовлення на території Харкова, Сум, Броварського району Київської області, Дніпропетровська, Запоріжжя і Донецька. Ліцензія видана строком на п'ять років, повідомляє ProIT.

 

За інформацією видання, ТОВ «Аутсорсинг енд менеджмент телеком'юнікейшнс» заснована в Харкові в січні 2011 року. Її засновником є Максим Татарчук, син Сергія Татарчука, який з 2000 року до травня 2011-го обіймав посаду голови харківської філії «Укртелекому», а нині є першим заступником голови правління цієї компанії.

 

Виходячи із цієї інформації, видання прогнозує, що «Укртелеком», який наразі володіє мережею проводового радіо, передасть її підряднику, наближеному до свого керівництва. Однак у Національній радіокомпанії України, чиї програми транслюються мережею, поки що не володіють інформацією про такі наміри «Укртелекому».

 

Зазначимо, що мережа проводового радіо, що входить до структури «Укртелекому», охоплює понад 18 тис. населених пунктів і складається з 2,6 млн радіоточок (у 1991 році в країні було 19 млн радіоточок). У мережі транслюються програми Національної радіокомпанії України, а також державних обласних і регіональних ТРК, районних комунальних радіоредакцій і недержавних радіоорганізацій. Мережа також існує для оповіщення населення про надзвичайні ситуації. Абонплата за радіоточку для населення становить 6 грн на місяць, для комерційних організацій - 9 грн.

 

Нагадаємо, що в квітні нові власники «Укртелекому» - австрійська компанія EPIC - заявили про свій намір відмовитися від надання збиткових послуг, серед яких - проводове радіо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду