У Криму зникне проводове радіо

27 Березня 2009
24553
27 Березня 2009
08:25

У Криму зникне проводове радіо

24553
У Криму зникне проводове радіо

Кримська філія компанії «Укртелеком» має намір відмовитись від експлуатації мереж проводового радіомовлення, повідомляє «Крымская правда».

 

Таку заяву зробив начальник центру телекомунікаційних послуг Кримської філії компанії «Укртелеком» Вадим Сестрицин. За його словами, використання мереж проводового радіомовлення стає недоцільною, позаяк щомісяця від цієї послуги відмовляються 500-700 користувачів.

 

«У нас із 200 тисяч радіоточок залишились 10 тисяч», - сказав Сестрицин. Відтак він вважає, що використання радіо як системи інформування населення у разі надзвичайних ситуацій стає неефективним. Нагадаємо, раніше представники державної телекомунікаційної компанії характеризували галузь дротового радіомовлення як «таку, що вмирає».

 

На 3-х каналах проводового радіо (УР1, радіо «Промінь», радіо «Культура») в Україні мовить Національна радіокомпанія України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24553
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алексей
5508 дн. тому
Крым будет Российский. И здесь будут звучать русские радиостанции. Я живу в Крыму. Я русский человек душой. И всегда встану горой за Россию. Дорогие украинизаторы - насильно мил не будешь!!!
Розумна
5516 дн. тому
Дротове.
держава відступає
5516 дн. тому
Якщо перекласти з офіційної на нормальну: "Нафига нам в Крыму ваше украинское радио!" Тобто джерел державницької позиції в Криму буде ще менше...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду