«Корреспондент.net» отримав запит міліції щодо коментаря про Інну Богословську

5 Липня 2011
15730
5 Липня 2011
18:56

«Корреспондент.net» отримав запит міліції щодо коментаря про Інну Богословську

15730
Міліція просить всі дані про користувача
«Корреспондент.net» отримав запит міліції щодо коментаря про Інну Богословську

Сайт «Корреспондент.net» отримав запит від Міністерства внутрішніх справ України щодо негативного онлайн-коментаря на адресу депутата від Партії регіонів Інни Богословської. Про це повідомляє сам «Корреспондент.net».

 

Раніше «Детектор медіа» з посиланням на прес-службу столичної міліції вже повідомляла про те, що у справі щодо погроз вбивством Інні Богословській фігурує «Корреспондент.net». Однак слідство не планувало залучати його представників у якості свідків.

 

Нині слідче управління МВС просить надати всі дані про користувача, який залишив на сайті коментар «Облить бензином и поджечь» під новиною «Богословская обратится в милицию из-за сторонников Тимошенко, обливших ее водой».

 

Правоохоронці також просять надати інформацію про те, чи дійсно сайт «Корреспондент.net» розміщений на серверах ТОВ «Бігмір - Інтернет» і на підставі якої угоди.

 

«Ми абсолютно не проти сприяти слідству, якщо має місце реальна загроза життю Інни Богословської. Однак, знаючи природу коментарів в інтернеті, вважаємо, що подібні коментарі є просто висловом невдоволення, а не реальними погрозами на адресу конкретної людини, - заявила головний редактор сайту Юлія Макгаффі. - На жаль, культура інтернет-коментарів, як і культура спілкування в українській політиці, далекі від ідеалу. Ми закликаємо всі сторони мислити тверезо й адекватно і не надавати надмірного значення емоційним коментарям у мережі».

 

Окрім цього, редакція нагадує, що Інна Богословська веде блог на «Корреспондент.net», у якому має можливість висловлювати свою думку і погляди. Сайт наголошує, що безкоштовно просуває цей блог за допомогою своїх ресурсів, зокрема, розміщуючи його в промо-блоках на стартовій сторінці сайту. На думку редакції, блог надає його власнику не менш широкі можливості для реагування на обставини, що склалися, ніж звернення до МВС.

 

Нагадаємо, 29 червня стало відомо, що головного редактора «Української правди» Олену Притулу та журналіста Сергія Лещенка викликали до слідчого як свідків у справі, порушеній через коментарі під матеріалом УП. В ефірі «Шустер live» 24 червня Інна Богословська цитувала, імовірно, один з цих коментарів: «Сегодня, бля, муху облили водой, завтра обольем бензином. Готовься, тварь. Меч возмездия уже занесен над твоей тупой башкой. Очень скоро народное правосудие настигнет тебя. Сдохнешь в страшных муках».

 

Журналіст «Української правди» Сергій Лещенко, якого допитували у справі про погрози Інні Богословській в анонімних коментарях на УП, не виключає, що в процесі розслідування будуть спроби завадити діяльності «Української правди».

 

Натомість сама пані Богословська заявила, що не хоче закривати «Українську правду», а бажає очистити інтернет від «кривавого спаму».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15730
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
atos
4648 дн. тому
Честных, принципиальных политиков уничтожают любыми способами. Богословская одна из них. Это умная,принципиальная женщина. Правду у нас не любят. Недобитые " оранжеиды" чувствуют свой крах и ведут себя ,как раненые звери. Злоба,ненависть,оскорбления,запугивание --все идет в ход.
коко
4649 дн. тому
Инна Б, оказывается такая чувствительная по отношению к себе любимой ?! А каково её оппонентам слышать "ви брешете", "я буду вашим осиновым колом", "азаровщина", "тимошенничество". Большая мастерица давать прозвища. Только мы уверены, что сейчас её лебединая песня, вот она и пытается к себе привлечь внимание, т.к. никто её с собой уже не возьмет, и она исчезнет с политической арены (дай, Бог !).
port_777
4649 дн. тому
Богословская,злобное, лживое, безжалостное и бесчестное существо. Ничего женского в поведении не просматривается. А помните, какая она была розовая и пушистая. когда рвалась к власти в рядах Озимого поколения? Дорвалась наконец...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду