Замість Ірини Андрющенко компанію The Marker очолить Олексій Курпас

5 Липня 2011
15302
5 Липня 2011
15:32

Замість Ірини Андрющенко компанію The Marker очолить Олексій Курпас

15302
Замість Ірини Андрющенко компанію The Marker очолить Олексій Курпас

Генеральним директором компанії The Marker, що видає газети «Точка» і «Помощник пенсионера», замість Ірини Андрющенка стане Олексій Курпас. Він обійме посаду з 12 липня, повідомляє прес-служба компанії.

 

Директором з реклами видавництва із цього ж числа призначена Леся Місюряєва.

 

Нагадаємо, що Ірина Андрющенко з 12 липня очолить комерційну службу СТБ, яка займатиметься продажем брендових продуктів, присвячених телешоу каналу.

 

Також компанія повідомляє про переформатування кулінарного видання «Секреты», яке з лютого 2011 року видавництво The Marker видавало разом із сайтом «Смачно» каналу СТБ. Подробиці переформатування, що відбудеться в межах монетизації контенту телеканалом СТБ, не розголошують.

 

Довідка:

Олексій Курпас, 1973 року народження. Випускник Інституту журналістики КНУ ім. Т. Шевченка. У журналістиці з 1990 року, починав у газеті «Радянська Україна». У 1994 році перейшов у газету «Коммерсант Украины» на посаду начальника відділу. А з 1995 року працював у видавництві «Бліц-інформ». Спочатку газета «Бизнес», потім брав участь у розкрутці нового журналу «Капитал». До приходу в The Marker у жовтні 2010 року протягом чотирьох років керував компанією, що займається будівництвом мереж зв'язку.

 

Леся Місюряєва, 1980 року народження. Розпочала роботу у 2003 році в агенції Brand New, потім працювала в комерційних службах видання «Эксперт», видавництва Edipresse Ukraine, «Еволюшен Медіа». З 2010 року - менеджер з нових напрямків бізнесу компанії The Marker.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15302
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду