detector.media
05.07.2011 15:32
Замість Ірини Андрющенко компанію The Marker очолить Олексій Курпас

Генеральним директором компанії The Marker, що видає газети «Точка» і «Помощник пенсионера», замість Ірини Андрющенка стане Олексій Курпас. Він обійме посаду з 12 липня, повідомляє прес-служба компанії.

 

Директором з реклами видавництва із цього ж числа призначена Леся Місюряєва.

 

Нагадаємо, що Ірина Андрющенко з 12 липня очолить комерційну службу СТБ, яка займатиметься продажем брендових продуктів, присвячених телешоу каналу.

 

Також компанія повідомляє про переформатування кулінарного видання «Секреты», яке з лютого 2011 року видавництво The Marker видавало разом із сайтом «Смачно» каналу СТБ. Подробиці переформатування, що відбудеться в межах монетизації контенту телеканалом СТБ, не розголошують.

 

Довідка:

Олексій Курпас, 1973 року народження. Випускник Інституту журналістики КНУ ім. Т. Шевченка. У журналістиці з 1990 року, починав у газеті «Радянська Україна». У 1994 році перейшов у газету «Коммерсант Украины» на посаду начальника відділу. А з 1995 року працював у видавництві «Бліц-інформ». Спочатку газета «Бизнес», потім брав участь у розкрутці нового журналу «Капитал». До приходу в The Marker у жовтні 2010 року протягом чотирьох років керував компанією, що займається будівництвом мереж зв'язку.

 

Леся Місюряєва, 1980 року народження. Розпочала роботу у 2003 році в агенції Brand New, потім працювала в комерційних службах видання «Эксперт», видавництва Edipresse Ukraine, «Еволюшен Медіа». З 2010 року - менеджер з нових напрямків бізнесу компанії The Marker.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY