Мирослава Гонгадзе просить суд стягнути з Пукача 500 тис. грн моральної шкоди

23 Червня 2011
6436
23 Червня 2011
17:40

Мирослава Гонгадзе просить суд стягнути з Пукача 500 тис. грн моральної шкоди

6436
Мирослава Гонгадзе просить суд стягнути з Пукача 500 тис. грн моральної шкоди

Вдова журналіста Георгія Гонгадзе Мирослава Гонгадзе просить суд стягнути з екс-генерала МВС України Олексія Пукача, обвинуваченого у вбивстві Георгія Гонгадзе, 500 тис. грн. моральної шкоди. Про це повідомляє УНІАН.

 

Цей цивільний позов на засіданні 23 червня зачитала адвокат пані Гонгадзе Валентина Теличенко. Розповідаючи журналістам про перебіг справи вона зазначила: «Ми маємо абсолютно не вирішену історію з Кравченком (колишній міністр МВС України) через абсолютно неграмотне слідство - Кравченко залишився чи то з відкритою кримінальною справою, чи то з закритою кримінальної справою, тому що слідчі не надали відповідного подання. Я не уявляю, як суд буде це розглядати. Очевидно, це робиться для того, щоб не встановлювати роль Кравченка в цій справі».

 

Щодо слухання справи у закритому режимі пані Теличенко припустила, що це робиться, напевно, для того, щоб не було видно порушень, які в чималій кількості були допущені слідчими під час досудового слідства. Також вона наголосила: «Я буду повертатися в судових засіданнях до питання відкритості процесу. Яка державна таємниця є у вбивстві журналіста, яка державна таємниця може бути в замовленні вбивства одним посадовцем іншому?».

 

Розгляд справи продовжиться 7 липня о 10.00.

 

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва призначив до розгляду по суті справу за обвинуваченням екс-генерала МВС України Олексія Пукача у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе в закритому режимі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду