Заступниками голови Держкомтелерадіо залишаться Мураховський та Кравченко

30 Червня 2011
18119
30 Червня 2011
16:16

Заступниками голови Держкомтелерадіо залишаться Мураховський та Кравченко

18119
Горобцова і Марочкіна скоротять
Заступниками голови Держкомтелерадіо залишаться Мураховський та Кравченко

У Державному комітеті телебачення та радіомовлення відбудеться скорочення заступників голови. З чотирьох заступників, які залишилися після призначення нового керівника комітету, залишиться лише два. Про це ТК дізналася з власних джерел у Кабміні.

 

Ще нещодавно в Держкомтелерадіо було п'ять заспуників голови, з них двоє перших - Олександр Курдінович та Анатолій Мураховський.

 

Після призначення пана Курдіновича головою комітету, залишилось четверо заступників. За інформацією ТК, у комітеті залишаться працювати Анатолій Мураховський та Дмитро Кравченко. Посади Володимира Горобцова та Андрія Марочкіна будуть скорочені.

 

Нагадаємо, що 16 червня президент Віктор Янукович відправив у відставку голову Держкомтелерадіо Юрія Плаксюка і призначив на його місце Олександра Курдіновича.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18119
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду