Мустафін залишив «Вікна», тому що не знайшов спільної мови з журналістами

6 Червня 2011
16071
6 Червня 2011
22:51

Мустафін залишив «Вікна», тому що не знайшов спільної мови з журналістами

16071
Мустафін залишив «Вікна», тому що не знайшов спільної мови з журналістами

Заступник генерального директора СТБ Олексій Мустафін зазначив, що залишив посаду шеф-редактора «Вікон», тому що не знайшов спільної мови з журналістами новин. Про це він повідомив під час телемарафону «Повний доступ»

 

За його словами, при роботі найважливіше - знаходити спільну мову з власником та журналістами.

 

«З власником я завжди знаходив спільну мову. З журналістами останнім часом не знаходив і працювати в таких умовах було дуже важко», - сказав він.

 

На уточнююче запитання ведучого телемарафону Мустафи Найєма, чи не виникла ця проблема якраз через те, що спільну мову вдавалось знаходити саме з власником, а не з журналістами, пан Мустафін алегорично додав: «Для танго потрібні двоє, а для керівництва - троє. І необхідно, щоб вони були в нормальних стосунках і знаходили спільну мову. Я маю на увазі не лише редактор і журналісти, а й журналісти і власник. Це ідеальна схема. Якщо це не працює, то краще не робити вигляд, що все добре».

 

Нагадаємо, 8 вересня заступник голови правління СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін написав заяву на звільнення і згодом очолив напрямок документально-публіцистичних програм. Новим шеф-редактором «Вікон» став Михайло Єрмолаєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16071
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду