СТБ підтверджує призначення росіянина Єрмолаєва шеф-редактором новин

22 Квітня 2011
11666
22 Квітня 2011
12:59

СТБ підтверджує призначення росіянина Єрмолаєва шеф-редактором новин

11666
СТБ підтверджує призначення росіянина Єрмолаєва шеф-редактором новин

Михайло Єрмолаєв (Михаил Ермолаев) очолить інформаційно-аналітичний департамент телеканалу СТБ. Цю інформацію, опубліковану «Детектор медіаю» вчора, канал підтвердив офіційно.

 

Прес-служба каналу повідомляє, що Єрмолаєв приступить до роботи 1 травня.

 

«Мы рассмотрели большое количество кандидатов, но никто из них не соответствовал всем нашим требованиям. Нам было важно не только наличие у кандидата опыта работы на должности руководителя новостей, но и стремление делать «свои» новости, видение собственной концепции подачи новостей», - пояснює вибір каналу Марія Гудкова, директор департаменту управління персоналом СТБ.

 

«На СТБ меня привлекло то, что этот телеканал очень динамично развивается. Здесь я нашел редкое сочетание профессионализма и увлеченности. Это прекрасная  возможность реализовать свои мысли о том, как должны выглядеть новости двадцать первого века. Необходимо   корректировать принципы отбора и подачи новостей, а также технологию работы информационно-аналитического отдела канала. Очень важно, чтобы информационная составляющая более основательно опиралась на аналитическую, - тогда у журналистов будет больше возможности и вдуматься в суть происходящего, и проявлять творческие способности», - сказав Михайло Єрмолаєв.

 

Нагадаємо, заступник голови правління СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін 8 вересня 2010 року написав заяву на звільнення з цієї посади. Але він залишився працювати на СТБ,  очоливши напрямок документально-публіцистичних програм телеканалу. З того часу канал шукав йому заміну.

 

Довідка

 

Михайло Єрмолаєв (Михаил Ермолаев), 42 роки, закінчив філологічний факультет МГУ ім. М.В.Ломоносова.  Друга освіта - ВГИК, режисер.

 Прийшов на телебачення 1997 року у програму «Вести». Був  редактором-міжнародником, кореспондентом, ведучим, автором документальних фільмів (програма «Репортер»).

У 2000 році перейшов на « Рен-ТВ», де працював спочатку шеф-редактором, а потім заступником головного редактора служби новин.

У серпні  2002 року отримав пропозицію створити телеканал  РБК. Через рік канал вийшов в ефір. Головний редактор «РБК-ТВ» з вересня 2002 року по грудень 2009-го.

З березня 2009-го до березня 2010-го - президент медіагрупи «Страна»

 Одружений, двоє дітей.

Хобі: філософія, кіно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11666
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду