Андрушка у «Вікна» повернув Павлюк

5 Квітня 2012
7268
5 Квітня 2012
13:00

Андрушка у «Вікна» повернув Павлюк

7268
Андрушка у «Вікна» повернув Павлюк

Журналіста Сергія Андрушка повернутися в програму «Вікна-новини» запросив новий керівник департаменту інформаційно-аналітичного мовлення телеканалу СТБ Володимир Павлюк (він обійме цю посаду з 1 травня, а поки що є випусковим редактором). Про це пан Андрушко розповів у коментарі «Детектор медіа».

 

У «Вікнах-новинах» Сергій Андрушко працюватиме журналістом. «Теми у програмі "Вікна" запропоную одразу після Великодня, оскільки вже з редактором узгодив, що до цього часу завершуватиму стажування в Школі цифрової журналістики», - зазначив він.

 

За його словами, під час попередньої роботи в департаменті документально-публіцистичних програм він підготував пілот фільму, однак чи вийде він в ефір, поки що невідомо - це питання вирішує керівництво. Як уже повідомляла «Детектор медіа», фільм пана Андрушка - це проект, у якому порівнюється успішність проведення комунальних реформ у постсоціалістичних країнах та Україні.

 

Нагадаємо, Сергій Андрушко раніше був спеціальним кореспондентом інформаційної програми програми «Вікна-новини». Однак восени 2010 року перейшов у департамент документально-публіцистичних програм, коли його очолив колишній шеф-редактор «Вікон» Олексій Мустафін.

 

1 травня 2012 року департамент інформаційно-аналітичного мовлення СТБ очолить Володимир Павлюк, який прийде на заміну Михайлу Єрмолаєву, у якого закінчується контракт.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7268
Читайте також
22.06.2012 07:55
Валентина Самченко, «Україна молода»
22 002
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду