detector.media
06.06.2011 22:51
Мустафін залишив «Вікна», тому що не знайшов спільної мови з журналістами

Заступник генерального директора СТБ Олексій Мустафін зазначив, що залишив посаду шеф-редактора «Вікон», тому що не знайшов спільної мови з журналістами новин. Про це він повідомив під час телемарафону «Повний доступ»

 

За його словами, при роботі найважливіше - знаходити спільну мову з власником та журналістами.

 

«З власником я завжди знаходив спільну мову. З журналістами останнім часом не знаходив і працювати в таких умовах було дуже важко», - сказав він.

 

На уточнююче запитання ведучого телемарафону Мустафи Найєма, чи не виникла ця проблема якраз через те, що спільну мову вдавалось знаходити саме з власником, а не з журналістами, пан Мустафін алегорично додав: «Для танго потрібні двоє, а для керівництва - троє. І необхідно, щоб вони були в нормальних стосунках і знаходили спільну мову. Я маю на увазі не лише редактор і журналісти, а й журналісти і власник. Це ідеальна схема. Якщо це не працює, то краще не робити вигляд, що все добре».

 

Нагадаємо, 8 вересня заступник голови правління СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін написав заяву на звільнення і згодом очолив напрямок документально-публіцистичних програм. Новим шеф-редактором «Вікон» став Михайло Єрмолаєв.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY