НЕК продовжує заповнювати вакансії

25 Травня 2011
8744
25 Травня 2011
12:27

НЕК продовжує заповнювати вакансії

8744
НЕК продовжує заповнювати вакансії

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі оголосила конкурс на заміщення вакантних посад головних спеціалістів юридичного відділу, головних та провідних спеціалістів управління експертних досліджень та аналізу. Оголошення опубліковане на сайті НЕК.

 

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою.

 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта відповідного спрямування, знання державної мови, вміння працювати на комп'ютері.

 

Конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів «Про державну службу» та «Про боротьбу з корупцією», а також законодавства з урахуванням функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу Національної комісії та проходять співбесіду.

 

Документи приймаються впродовж 30 днів від дати опублікування, додаткові відомості - за телефоном 486-35-80.

 

Нагадаємо, президент Віктор Янукович в рамках адміністративної реформи 9 грудня 2010 року видав указ «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади», який, зокрема, передбачає ліквідацію Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі. Але наразі Кабмін не створив ліквідаційну комісію, зміни до закону про захист суспільної моралі не внесені, і НЕК продовжує свою діяльність.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8744
Читайте також
24.12.2010 08:50
Мар'яна Закусило
, Тетяна Веремчук
44 821
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду