Денис Жаркіх спростовує заяву із сайту «Хрещатика»

23 Травня 2011
17567
23 Травня 2011
21:00

Денис Жаркіх спростовує заяву із сайту «Хрещатика»

17567
Денис Жаркіх спростовує заяву із сайту «Хрещатика»

Повідомлення на сайті газети «Хрещатик» про те, що колектив заявляє про провокації з боку в. о. головного редактора Дениса Жаркіх, не могли написати журналісти газети «Хрещатик», оскільки всі співробітники в момент його появи перебували на загальних зборах. Про це ТК повідомив Денис Жаркіх.

 

За його словами, як з'ясувала IT-служба «Хрещатика», це повідомлення потрапило на сайт не від редакції, код входу на сайт знав член редакції Михайло Шкурін, який нині в «Хрещатику» не працює.

 

Нагадаємо, 23 травня на адресу ТК надійшов лист про спробу встановлення системної цензури у редакції столичної муніципальної газети «Хрещатик». У тискові на газету звинуватили начальника управління преси та інформації Київської міської державної адміністрації Оксану Збітнєву. Вона не коментувала звинувачення, натомість сказала про системну реорганізацію комунальних ЗМІ.

 

Згодом на сайті «Хрещатика» з'явилося повідомлення, у якому колектив заперечив спробу встановлення системної цензури і стверджував, що не уповноважував Дениса Жаркіх виступати з такою заявою.

 

Нині це повідомлення із сайту «Хрещатика» зникло.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17567
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Elen Markos
4725 дн. тому
Миша, я знаю, что Денис - не ангел во плоти, НО! откуда по всему Инту информация о том, что редакция газеты заявляет о "фантазиях" главного редактора? Есть факт - заявление Дениса, имеющее под собой основание. Он сказал - кто, когда и как попытался расширить полномочия некоего чиновника вплоть до права командования сотрудниками газеты (редактором в том числе). Редактора утверждает сессия Киевсовета и с этой минуты он становится служащим, который обязан работать в соответствии с Уставом газеты и Законодательством Украины. Газета является изданием города и Совета. КМДА может размещать там информацию на общих основаниях и иметь право приоритетного размещения ДОКУМЕНТОВ и официальных комментариев должностных лиц. Но не более! Печатать все, что вздумается Попову газета не обязана (тем более по распоряжению непонятно кого). Но факт появления заявления редакции - это преступление. Причем, уголовное. Если Жарких напишет в прокуратуру, это можно будет расследовать. Мне категорически не нравится, что Жарких позволил себе домыслы в ваш адрес. Если он что-то такое думает, - пусть пишет заявление и прокуратуру, а не свои фантазии.
Михаил Шкурен
4725 дн. тому
Как только Жарких ловят на крысятничестве, он сразу переходит на украинский язык и кричит про цензуру.
бгг
4725 дн. тому
звездный час телекритики и светланы остапы лично: ща коммунальные крысы будут поливать друг друга говном, а дети капитана гранта - смаковать
sh
4725 дн. тому
я слышал что в киеве спиваются целыми редакциями, но чтобы целыми редакциями курили - нет. но смешно.
снайпер
4725 дн. тому
Ликвидируйте наконец всю редакцию! Уже невозможно читать этот бред!!!
обкуренная редакция
4725 дн. тому
я не знаю что они курят, но это реально гонево!!! как на сайте официальной киевской газеты может появиться скандальное заявление, а потом исчезнуть?!? срочно позовите милицию и дурку для главреда!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду