detector.media
23.05.2011 21:00
Денис Жаркіх спростовує заяву із сайту «Хрещатика»

Повідомлення на сайті газети «Хрещатик» про те, що колектив заявляє про провокації з боку в. о. головного редактора Дениса Жаркіх, не могли написати журналісти газети «Хрещатик», оскільки всі співробітники в момент його появи перебували на загальних зборах. Про це ТК повідомив Денис Жаркіх.

 

За його словами, як з'ясувала IT-служба «Хрещатика», це повідомлення потрапило на сайт не від редакції, код входу на сайт знав член редакції Михайло Шкурін, який нині в «Хрещатику» не працює.

 

Нагадаємо, 23 травня на адресу ТК надійшов лист про спробу встановлення системної цензури у редакції столичної муніципальної газети «Хрещатик». У тискові на газету звинуватили начальника управління преси та інформації Київської міської державної адміністрації Оксану Збітнєву. Вона не коментувала звинувачення, натомість сказала про системну реорганізацію комунальних ЗМІ.

 

Згодом на сайті «Хрещатика» з'явилося повідомлення, у якому колектив заперечив спробу встановлення системної цензури і стверджував, що не уповноважував Дениса Жаркіх виступати з такою заявою.

 

Нині це повідомлення із сайту «Хрещатика» зникло.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY