detector.media
23.05.2011 12:15
«Голос країни» стартував з часткою 26,72%

22 травня на «1+1» прем'єра вокального шоу «Голос країни» мала рейтинг 8,63%, частку 26,72%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У великих містах з населенням понад 50 тис. осіб показники нижчі - рейтинг 8,02%, частка 22,74%.

 

Ці показники перевищили середню частку недільного слоту 20.00-22.00 у травні, яка становила 18,2% за «Вся Україна» та 14,96% за «50 тис.+».

 

Також прем'єра «Голосу країни» взяла частку, удвічі вищу за середню частку «1+1» за минулий тиждень (16-22 травня).

 

Нагадаємо, проект «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Чотири зіркові тренери набирають команди та змагаються за перемогу - контракт з рекординговою компанією Universal Music. Шоу веде Андрій Доманський. Музичним продюсером став Костянтин Меладзе. Тренери - Діана Арбеніна, Руслана Лижичко, Олександр Пономарьов та Стас П'єха.

 

У першому епізоді зіркові тренери оцінювали перших 18 вокалістів, обраних на сліпі прослуховування. Діана взяла у свою команду 4 вокалістів, Руслана - трьох, Олександр та Стас - по два вокалісти.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», зіркових тренерів вразив голос Андрія Сухарьова, який заспівав пісню Алли Пугачьової, та голос Наталі Гордієнко - до дівчини повернулися усі чотири зіркових тренери. А найбільшим розчаруванням тренерів стало те, що вони не впізнали голос Антоніни Матвієнко - дочки Ніни Матвієнко - та не обрали її до своїх команд.

 

Учасники, обрані тренерами у першому епізоді «Голосу країни», потрапляють до наступного етапу, де кожен тренер відправлятиме на «ринг» двох найслабших вокалістів своєї команди для змагання один на один. У результаті цього етапу, у кожній команді залишиться по 6 вокалістів, які сольно змагатимуться за головний приз у прямому ефірі.

 

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY