detector.media
18.05.2011 12:42
UBG підтверджує купівлю 30% UBC і запускає три нових телеканали

Фінансово-промислова корпорація UBG придбала 30% ділового телеканалу UBC. Цю інформацію, оприлюднену «Детектор медіаю» у березні, підтвердив керівник медіагрупи корпорації Артем Ткачов.

 

За його словами, за умовами угоди, корпорація отримала право повністю здійснювати операційне управління каналом на 3 роки. Також вона купила київський телеканал «Купол», який разом з UBC входив до медіагрупи Геннадія Васильєва. Канал КРТ, ще один учасник цієї групи, до угоди не включений.

 

Окрім цього, повідомив ТК пан Ткачов, UBG запустить три нових телеканали - Ukrainian Fashion, «Добро-ТВ» та Z. Ukrainian Fashion висвітлюватиме життя зірок, селебретіз, розповідатиме про світ моди. «Добро-ТВ» орієнтуватиметься на мам, буде присвячений, зокрема, тематиці здорового способу життя. Z буде націлений на підлітків, за тематикою являтиме собою мікс науково-популярних телеканалів National Geographic, Discovery і Нового.  

 

За даними ТК, такі компанії поки що не отримували ліцензії в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

 

Також, зазначив Артем Ткачов, корпорація планує запустити музичний канал формату російського A-One і веде відповідні переговори. Співзасновник ТОВ «Перший музичний телеканал А1» Андрій Соломаха повідомив ТК, що угода буде підписана найближчим часом.

 

Нагадаємо, фінансово-промислова корпорація UBG вела переговори щодо купівлі каналу UBC. За інформацією джерел «Детектор медіа»,  корпорація мала намір придбати блокуючу частку - близько 30% статутного фонду. Підписання угоди мало відбутися у березні.

 

Як раніше повідомляла «Детектор медіа», корпорація UBG мала намір створити медійний холдинг і підшукувала йому керівника.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY