detector.media
28.04.2011 13:22
Tochka.net купила ексклюзивне право на показ весілля принца Вільяма

Портал tochka.net уклав угоду з фотобанком Getty Images та отримав право першого показу ексклюзивних фото- та відеоматеріалів з британського королівського весілля. Про це повідомляє прес-служба інтернет-холдингу Digital Ventures.

 

«Раніше такі угоди укладались лише з друкованими ЗМІ, однак наші партнери вирішили, що, нарешті, настав час, коли український web може значно випереджати традиційні медіа», - йдеться у повідомленні.

 

Вже зараз на порталі доступні кадри передвесільної підготовки, а в день церемонії користувачі tochka.net побачать панорамні фото, а також портретні фото зірок та світових знаменитостей, запрошених королівською парою. Крім того, скориставшись спеціальними окулярами, можна буде побачити 3D-фото.

 

Відповідно до умов угоди, Getty Images зобов'язується не здійснювати продаж цього фото- та відеоконтенту протягом семи днів іншим українським ЗМІ.

 

Нагадаємо весілля принца Вільяма та Кейт Мідлтон відбудеться 29 квітня.

 

Як писала ТК, 29 квітня в прямому ефірі королівське весілля покажуть телеканали М1 (початок о 12.10), «Інтер» (о 12.15), Перший національний (о10.00). А напередодні, 28 квітня, о 23.35 «Інтер» покаже документальний фільм Євгена Кисельова «Кейт та Вільям. Королівське весілля». Пряму трансляцію події забезпечить також відеосервіс YouTube.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY