До 25-річчя Чорнобильської катастрофи «Ера» запустить спецпроект

8 Квітня 2011
4715
8 Квітня 2011
15:51

До 25-річчя Чорнобильської катастрофи «Ера» запустить спецпроект

4715
До 25-річчя Чорнобильської катастрофи «Ера» запустить спецпроект

В ефірі телекомпанії «Ера» до 25-річчя катастрофи на Чорнобильській АЕС вийде проект «Ера пам\'яті» і спецвипуски програм «Вертикаль влади» та «Доброго ранку, Україно!». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Ера пам\'яті» виходитиме по буднях з 11 по 29 квітня, о 7.55 та 23.10. Герої проекту розмірковуватимуть над тим, що для України означає Чорнобильська катастрофа і чи стала вона уроком для нас та для світу.

 

25 та 26 квітня в ефір вийдуть спеціальні випуски програми «Вертикаль влади». 25 квітня їх автори та гості реконструюють перший день Чорнобильської трагедії, а темою програми наступного дня буде вплив катастрофи на здоров\'я. Нагадаємо, програма «Вертикаль влади» виходить по буднях, о 00.15 та 6.20

 

Також 26 квітня тема чорнобильської катастрофи стане основною в ранковій програмі «Доброго ранку, Україно!». Гості розмірковуватимуть, чи можливий в Україні новий Чорнобиль, а медики радитимуть, як рятуватися від радіації. Крім того, журналісти розкажуть про туристичні поїздки на територію ЧАЕС, які почала популяризувати влада, і запропонують репортаж безпосередньо з місця події. Також у програмі виставка художниці Христини Катракіс, а в рубриці прес-архів - матеріали тогочасних  радянських газет про аварію. «Доброго ранку, Україно!» виходить по буднях з 6.00 до 9.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4715
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Irina2307
4775 дн. тому
Люди! Покайтесь! Апокалипсис приближается! Зачем вам трехкомнатные квартиры, "Мерседесы" и прочие ноутбуки-айфоны! Бросайте это все - и в пещеры. Молиться. Возможно Бог вас спасет, если, конечно, вы будете настойчивы. Внимательно запоминайте адрес, по которому можно бросать квартиры, машины и ноубтуки: г. Киев... улица... Всегда ваш, Аделаджа
ukraine
4775 дн. тому
«…Геофізики стверджують, що в умовах підвищеної сейсмоактивності в зоні Вранча (Румунія) може статися землетрус у 8 балів. У Києві та Чорнобилі — буде п’ять балів. Нинішнє “Укриття” такого землетрусу не витримає і завалиться. Як наслідок цього, на висоту 500 метрів підніметься 12 тонн радіоактивного дрібнодисперсного пилу загальною активністю 1017 Бк. З цією бідою людство не впорається. Більш небезпечного місця, ніж проммайданчик ЧАЕС на планеті немає. Там працюють воістину “талановиті” люди. Іноді страшно від їхнього непрофесіоналізму….» Член-кор.МАІ Анатолій Кіндеревич.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду