Вийшов українськомовний трейлер гри «S.T.A.L.K.E.R. 2»

26 Квітня 2024
882
26 Квітня 2024
18:10

Вийшов українськомовний трейлер гри «S.T.A.L.K.E.R. 2»

882
Глядачам пропонують оцінити якість озвучення українською.
Вийшов українськомовний трейлер гри «S.T.A.L.K.E.R. 2»

Українська студія GSC Game World у день 38-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС представила перший україномовний трейлер гри до «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля», яку планують випустити у вересні.

Трейлер називається «Це не рай». У ньому відсутні сцени битв, натомість детально представлено зону: центральну площу Прип'яті, школу, кладовище техніки, магазин, будинок культури «Енергетик», пункт захоронення радіоактивних відходів «Розсоха», колесо огляду та Чорнобильську АЕС.

Прем'єра гри призначена на 5 вересня 2024 року для ПК і Xbox Series. Передзамовлення вже відкриті на сайті розробників, а також на платформах Steam і GOG.

Як раніше анонсували розробники, сюжет у «S.T.A.L.K.E.R. 2» буде нелінійним і залежатиме від вибору гравця. Проходження основної історії триватиме близько 40 годин, і вона матиме чотири варіанти завершення. Крім того, паралельні завдання також матимуть альтернативні варіанти завершення та вплив на основну історію.

Розробники розширили варіативність бойової системи та передбачили можливість і автоматичних збережень, і можливість «зберігатися» в будь-який час і в будь-якому місці.

За рішенням студії, мешканці Росії та Білорусі не матимуть доступу до «S.T.A.L.K.E.R. 2». Росіяни намагалися шантажувати студію: у березні 2023 року злили у відкритий доступ сюжет гри та низку концепт-артів. Проте студія відкинула погрози росіян.

Фото: сцена з трейлера «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
882
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду