detector.media
08.04.2011 15:51
До 25-річчя Чорнобильської катастрофи «Ера» запустить спецпроект

В ефірі телекомпанії «Ера» до 25-річчя катастрофи на Чорнобильській АЕС вийде проект «Ера пам\'яті» і спецвипуски програм «Вертикаль влади» та «Доброго ранку, Україно!». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Ера пам\'яті» виходитиме по буднях з 11 по 29 квітня, о 7.55 та 23.10. Герої проекту розмірковуватимуть над тим, що для України означає Чорнобильська катастрофа і чи стала вона уроком для нас та для світу.

 

25 та 26 квітня в ефір вийдуть спеціальні випуски програми «Вертикаль влади». 25 квітня їх автори та гості реконструюють перший день Чорнобильської трагедії, а темою програми наступного дня буде вплив катастрофи на здоров\'я. Нагадаємо, програма «Вертикаль влади» виходить по буднях, о 00.15 та 6.20

 

Також 26 квітня тема чорнобильської катастрофи стане основною в ранковій програмі «Доброго ранку, Україно!». Гості розмірковуватимуть, чи можливий в Україні новий Чорнобиль, а медики радитимуть, як рятуватися від радіації. Крім того, журналісти розкажуть про туристичні поїздки на територію ЧАЕС, які почала популяризувати влада, і запропонують репортаж безпосередньо з місця події. Також у програмі виставка художниці Христини Катракіс, а в рубриці прес-архів - матеріали тогочасних  радянських газет про аварію. «Доброго ранку, Україно!» виходить по буднях з 6.00 до 9.00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY