Савік Шустер робить футбольне ток-шоу для 5-го каналу

31 Березня 2011
25103
31 Березня 2011
15:58

Савік Шустер робить футбольне ток-шоу для 5-го каналу

25103
Савік Шустер робить футбольне ток-шоу для 5-го каналу

5 канал запускає футбольне ток-шоу «Українські пристрасті», яке на його замовлення виробляє «Савік Шустер студія». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект стартує 4 квітня і виходитиме щопонеділка о 21:30.

 

Хто вестиме програму, поки що невідомо. У прес-службі уточнили, що розглядаються кілька кандидатур.

 

«Завдяки системі 3D-моделювання ORAD, глядачі матимуть можливість "зупинити час" і разом з експертами проаналізувати ключові моменти матчів української Прем'єр-ліги, а також найбільш резонансних поєдинків Європи та світу», - йдеться у повідомленні каналу.

 

У проекті виходитимуть до- і післяматчеві інтерв'ю гравців та тренерів.

 

Партнером показу стала компанія Castrol. За її сприяння канал отримає ексклюзивні інтерв'ю з футболістом Кріштіану Роналду і тренером Арсеном Венгером. У проекті також використовується рейтинг Castrol Rankings, у якому вболівальники зможуть оцінити різні елементи гри.

 

Нагадаємо, у червні 2010 року «Савік Шустер студія» виробляла футбольне шоу «Африканські пристрасті» для Першого національного.

 

У весняному сезоні 2011 року студія Савіка Шустера також готувала футбольне реаліті-шоу «Команда мрії» для телеканалу «Інтер», яке канал закрив через низькі показники після чотирьох випусків.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25103
Читайте також
17.03.2011 12:15
Сергій Сіваченко
, для «Детектор медіа»
25 274
25.02.2011 08:45
Сергій Сіваченко
, для «Детектор медіа»
20 081
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4768 дн. тому
Подивився перший вчорашній ефір. Маю сказати лише одне - вони остаточно потоплять рейтинг "Футбольного коду", що паралельно йде на УТ-1. Програма Шустера динамічніша принаймні.
Н.Д.
4768 дн. тому
http://football.sport.ua/news/122680
mikle
4772 дн. тому
Цікаво, а Шустер також з"явиться в кадрі чи цього разу все таки обійдеться без нього? Слабо віриться. Щось його забагато стало!!! Виходить в тираж!
інсайд
4772 дн. тому
Вестиме програму Петро Мага. Розглядалася й кандидатура Олександра Гливінського.
1
4772 дн. тому
Наш пострел везде поспел.
Игорь Кравченко
4772 дн. тому
ааааааа, я плачу Шустер снова делает футбольное "шоу"
Qcumber
4772 дн. тому
Ну я у цій новині нагадаю. Ви не забули, яка завтра дата??? 1 квітня!!! Тож будьте особливо уважні, читаючи безглузді новини в Інтернеті. Якщо на Телекритиці ви бачите новину з посиланням на прес-службу каналу, перевіряйте її на офіційному сайті компанії. В данному випадку вона там є: http://5.ua/press/194/0/277/. Але Телекритика, я так підозрюю, пожартує по-чорному з Януковича. :P Я маю рацію??? :P
Qcumber
4772 дн. тому
Зрозуміло, що це за програма... Я сподіваюсь тільки на те, що там не буде Василіси Фролової. Хоча напевне і без неї програма не буде виглядати цікаво.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду