Проект Шустера на Першому називатиметься «Африканські пристрасті»

13 Травня 2010
26385
13 Травня 2010
18:20

Проект Шустера на Першому називатиметься «Африканські пристрасті»

26385
Проект Шустера на Першому називатиметься  «Африканські пристрасті»

«Савік Шустер студія» та Перший національний  запускають проект присвячений Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться в Південно-Африканській Республіці з 11 червня по 11 липня 2010 року. Як повідомляє кореспондент ТК, на прес-конференції з нагоди запуску оголосили, що проект називатиметься «Африканські пристрасті», а його ведучими стануть Василіса Фролова та Петро Мага. Сам Савік Шустер керівником проекту та одним з експертів у студії.

 

Як вже повідомляла ТК, Національна телекомпанія України підписала угоду з «Савік Шустер студією» щодо виробництва нового спортивного проекту.

 

«Ми дуже раді, що після довгих, часом важких переговорів наша ідея про спільний проект буде реалізована. Ми намагатимемося  створити  велику амбітну передачу, наймасштабнішу за останні роки. Можливо, саме з цього проекту почнеться відлік нового творчого життя Першого національного. Сподіваємося, що він буде успішним, а до критики ми завжди готові», - сказав заступник генерального директора з підготовки до Євро-2012 Михайло Метревеллі.

 

Протягом дня, коли відбуватимуться матчі ЧС, ефір Першого національного буде присвячено цій події. Перші два тижні Перший показуватиме по три матчі на день (о 14:30, 17:00 та 21:30).

 

Телевізійне шоу розпочнеться за годину до початку першого футбольного поєдинку - у студії Шустера відбуватиметься його обговорення. Далі транслюватиметься сам матч, а після  нього в ефір виходитиме підсумковий випуск з розглядом суперечливих моментів та ситуацій на полі. У студії до обговорення залучатимуться експерти та гості. «Африканські пристрасті»  будуть тримати зв‘язок  з українськими та російськими кореспондентами у ПАР, тому упродовж випуску передбачено і позапланові включення.

 

За словами Савіка Шустера, спеціально для «Африканських пристрастей» буде оформлено нову студію.

 

Ведучий програми Петро Мага вважає, що цей проект  зможе допомогти провести аналогію між  ПАР  та Україною, адже за його словами ПАР також звинувачували у недостатній підготовці до чемпіонату.

 

 «Я не дуже розбираюся у футболі, і переді мною не стоятиме задача аналізувати перебіг гри. Я скоріш буду надавати глядачам інформацію про те, хто приїхав, з ким приїхав та висвітлювати різноманітні курйозні ситуації перебігу чемпіонату. Я буду розповідати про те, що цікаво безпосередньо мені. Не буду заглиблюватися у футбольну сферу, бо для цього у нас буде фахівець Петро Мага», - уточнила свою роль ведуча Василіса Фролова.

 

За словами самого Савіка Шустера, програма створюватиметься  на спонсорські кошти без залучення державного фінансування.

 

Оксана Ситник, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26385
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ketchup
5065 дн. тому
Фролова - супер! я восхищен ею! и Шустером конечно! молодцы. украшение любого эфира и программы. такая душка! только и смотрю ради Фроловой! и таких не мало!
Знающий
5095 дн. тому
Юле Фроловой (она же Василиса) не давайте столько кокса! В эфире неадекват же полный. Дарка, куда смотрим?
гость
5097 дн. тому
Фролова - позорище. Гнать ее надо, а не на проекты приглашать.
micka
5098 дн. тому
Цимбалюк, Фролова... это что, игра в "тупой и еще тупее"? или я что-то пропустил?
Мага - повний алєс
5098 дн. тому
Приберіть Магу та Фролову - ці бездарі знищать програму! Савік, придивіться до тих, кого ви привели у ведучі програми...
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5098 дн. тому
Якщо вже на те пішло, то пропоную замінити Василісу Фролову...Валерією Новодворською. Вони однакові спеціалістки в футболі та й "картинкою" в кадрі рівноцінні. Але Валерія Іллінічна була б куди енергійніша і цікавіша в передачі. Бо куди розумніша. І футбол могла б прокоментувати. Ото було б шоу! Щоправда, це ж тепер бєнкєндорфи повинні в мєдвєпутіних санкції відповідної запитати... а ті не дозволять, бо вона такого може наговорити... В принципі в мене саме на це і був розрахунок. А шкода... Біда та й годі.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5099 дн. тому
Символічно: "Африканські пристрасті" на Першому Національному з Савіком Шустером і Василісою Фроловою... Якщо не бути в курсі, то хрєн відгадаєш, про державний телеканал якої країни йдеться. Дивно як там не знайшли собі місця Мустафа Наєм та Дмитро Гордон. Чи ще не вечір? З огляду на те, що відбувається в країні загалом та на НТКУ зокрема, ці "африканські пристрасті" вже йдуть, бо розпочалися задовго до початку чемпіонату світу в ПАР - відразу після коронації недолугого урки. Господи, як же цього шустера забагато! Прямо-таки телевізійний культ особи! Заполонив собою весь телевізійний простір України. Ніби окрім нього взагалі нікого немає, хто б міг і політичні ток-шоу вести, та й спортивні також. Хоча це й не дивно, адже українське як і самі українці нині в себе ж на Батьківщині, сказати б, не в моді. А от шустер, да, ну прямо таки майстер, да, на всі руки, да, і ноги да? Щоб ми, українці, да, без нього, да, Бенкендорфа, да, та інших, да, арфушів робили, да? Василіса фролова, так та взагалі справжній "унікум" і "фоліант". Незважаючи на те, що я сам є затятим футбольним вболівальником, як тільки на "Шустер-live" доходила справа до "хочу євро" - відразу ж перемикав на інший канал. На неї ні дивитися не можна, ні слухати теж. І те і те - однаково огидно. Як це так і чому їй доля посміхнулася - як вона туди пробилася? Більш-менш органічною і на своєму місці Фролова виглядала в Міністерстві прем'єр на М1 - ведучою-модератором в обговоренні нових кліпів. Але до чого тут футбол? Та й наскільки сумісними є тема футболу і жінки? Ну не її це вид спорту. Щоб вона не казала, інформація з її вуст на цю тему не сприймається. А у випадку з Василісою видно, що це їй самій не цікаво. Вона просто "відбуває" номер. А які ж вона гримаси, буває, корчить... чесне слово - замість цього б краще футбольний м'яч показували. Василіса ж зовсім не спец у футболі, то невже не можна було б замість неї підшукати більш достойну кандидатуру, якусь лялечку на зразок... Цимбалюк чи ще когось з цього ж ряду? Василіса лише відбиває глядацьку аудиторію. Вона нестерпна як та вувузела під час матчу. До речі, користуючись нагодою, пропоную повернути на УТ ведучого футбольного огляду. Він був досить органічним і переконаним в кадрі. Видно, що сам - вболівальник. Дивитися передачі з його участю було завжди приємно. Все чітко, динамічно, із вогнем та завзяттям і по-українськи - жодної зауваги! Так ні ж, блін, прийшли бєнкєндорфи-арфуші-шустери і все пере*рали... От "бригада"..."африканська"
Maga
5099 дн. тому
Я не думаю, что Савик сам выбирал Фролову, как всегда замовили словечко... Савику вечно да подсунут какую-то "блондинку" (Цимбалюк в Третьем Тайме например)
Yullaa
5099 дн. тому
Жду с нетерпением)))))
верняк
5099 дн. тому
молодец, Первый Национальный!!! Так держать!!! Задай жару всем телеканалам на лето!!! Давайте, пишите, дурачки, что вам не нравится Савик, Мага, Фролова и футбол! Метревелли - молодец! Первый Национальный ВПЕРЕД!!! УКРАААААИИИИИНА, ВПЕРЕЕЕЕЕД!!!!!!
Юрий
5099 дн. тому
на их фоне он выглядит интеллектуалом!
Земля-Воздух
5099 дн. тому
Мага - совковый селючок-жлобок, максимум уровень регионального ТВ. Фролова - бестолковая девочка-пустышка, которая показала уровень своего интеллекта во время избирательного телемарафона, не единожды садясь в лужу своими репликами. Не пойму, почему умный Савик делает ставку на такую серость???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду