«Африканські пристрасті» розпочнуться з «Мистецького арсеналу»

9 Червня 2010
22000
9 Червня 2010
18:46

«Африканські пристрасті» розпочнуться з «Мистецького арсеналу»

22000
«Африканські пристрасті» розпочнуться з «Мистецького арсеналу»

Гостями першого ефіру програми «Африканські пристрасті», виробництвом якої займається «Савік Шустер студія» для НТКУ, стануть заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш, народний артист Остап Ступка, генеральний директор «Мистецького арсеналу» Наталія Заболотна, телеведучі Інна Цимбалюк та Олексій Мочанов, футболісти Олег Саленко, Сергій Ребров, Василь Кардаш та суддя ФІФА Віктор Дердо. Про це повідомляє прес-служба Першого каналу.

 

Як писала ТК, дебютний випуск програми вийде в ефір 11 червня о 16.00.

                               

Сьогодні, 9 червня, «Савік Шустер студія» презентувала нову студію програми, яка, як стверджують, представники продакшну, не має аналогів в Україні. Зокрема, спеціально задля цього проекту придбали нову ПТС Hi-definition.

 

«Ця ПТС дозволяє будь-який футбольний момент проаналізувати з абсолютно нового боку. Вибравши певний шматочок, ми можемо зробити 3D-макет і поглянути на нього, наприклад, з точки зору бокового судді, воротаря, гравця тощо. Це дає нам змогу глибше проаналізувати даний момент», - коментує Ольга Невська, яка займалась дизайном нової студії.

 

Щодня у прямому ефірі проходитиме вікторина, де розігруватимуть футбольні м'ячі Чемпіонату світу-2010 з автографами зірок світового футболу.

 

Також керівник продакшну Савік Шустер розповів, що особливістю проекту має стати формат коментування:

 

«Хочу підкреслити, що в Україні практика передматчевого коментування ще не використовувалась. Це швидше популярна в Європі фішка. Будемо сподіватись, що українські глядачі з цікавістю поставляться до такого нововведення»

 

 Окрім представників спорту, автори проекту обіцяють запрошувати до студії різноманітних виконавців - аби зацікавити жіночу аудиторію.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22000
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw1
5068 дн. тому
а как насчет ТК Футбол?? там также практикуются предматчевые и послематчевые студии
fcw
5068 дн. тому
Не надо сказки плести что в Украине никто раньше не практиковал предматчевые комментарии! На "Спорт 1" подобное практикуют уже года три! А тут вдруг нашлись "первопроходцы". Пусть теперь ответят тому же "Спорт 1" уровнем и глубиной знания предмета!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду