«Африканські пристрасті» дивилися гірше, ніж відкриття Чемпіонату світу

14 Червня 2010
24506
14 Червня 2010
14:25

«Африканські пристрасті» дивилися гірше, ніж відкриття Чемпіонату світу

24506
«Африканські пристрасті» дивилися гірше, ніж відкриття Чемпіонату світу

11 червня прем'єра програми «Африканські пристрасті» на Першому національному мала рейтинг 0,63% та частку 5,04% за аудиторією «18+» у містах з населенням«50 тис.+».

 

Ці показники вдвічі перевищили середню частку каналу (за минулий тиждень Перший мав 1,8%), однак при цьому  вони були нижчими, ніж в інших трансляціях, присвячених Чемпіонату світу з футболу, які в цей день показав Перший національний.

 

Зокрема, церемонія відкриття чемпіонату взяла рейтинг 1,02%, частку 9,3%, а найвищих показників сягнув показ першого футбольного матчу чемпіонату ПАР - Мексика: рейтинг 2,59% та частка 14,46%.

 

Цього дня «Африканські пристрасті» транслювалися на каналі тричі: перший випуск о 15.50, другий - о 19.45 і третій - о 21.20, однак частка праймових випусків була не дуже високою.

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24506
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
TZUD
5034 дн. тому
Видна четкая тенденция снижения интереса к эой программе.И это после трех выходов в эфир.А планируется целый месяц.Похоже , к концу всех будет тошнить.
Whiteappletree
5035 дн. тому
Шустер в футболе никакой, кто его туда пустил.
Есть такой
5035 дн. тому
Все нормальные люди смотрят ЧМ на ICTV
Максим
5036 дн. тому
Программа создана для зарабатывания денег - одни викторины и лохотроны. А Шустер, конечно, уже достал
L.
5036 дн. тому
Савик плавно превращается в ЗадорнАВА
Очень жаль
5036 дн. тому
Не ожидал, что Шустер профан как в самом ведении матчей, так и в футболе как таковом. Если ТК не поленится и даст распечатку глупостей изрекаемых Савиком( а это поверьте много времени не займет-все на поверни), то для некоторых это будет шоком! Возьмите к примеру матч Англия-США.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду