Промо-ролики України вийдуть на телеканалах MTG у 9 країнах (ВІДЕО)

29 Березня 2011
18401
29 Березня 2011
17:28

Промо-ролики України вийдуть на телеканалах MTG у 9 країнах (ВІДЕО)

18401
Промо-ролики України вийдуть на телеканалах MTG у 9 країнах (ВІДЕО)

Компанія Modern Times Group у лютому розпочала ротацію двох роликів «Ukraine. All about U» на 25 європейських телеканалах, що їй належать. Таким чином MTG приєдналася до промо-кампанії України, що триває на телеканалах CNN і Бі-бі-сі. Про це на прес-конференції 29 березня оголосила директор MTG у Росії та СНД Ірина Гофман.

 

За її словами, ролики транслюють у дев'яти країнах: Данії, Норвегії, Швеції, Естонії, Латвії, Литві, Угорщині, Словенії і Болгарії. Ротація триватиме протягом семи місяців, на цей час заплановано близько 13 тисяч показів, понад половина - у прайм-тайм. За розрахунками MTG, близько 21 млн телеглядачів мають побачити ролик хоч один раз.

 

«Вартість розміщення - безкоштовна, це виключно з ініціативи MTG», - уточнив перший заступник голови Держкомтелерадіо Олександр Курдінович. А Ірина Гофман додала, що MTG здійснила власним коштом мовну адаптацію роликів.

 

Пан Курдінович нагадав, що ці два 30-секундні ролики про інвестиційну привабливість України та про її туристичні принади вже ротуються на каналах CNN і Бі-бі-сі.

 

 

 

 

Також пан Курдінович наголосив, що «держава не витратила жодної бюджетної копійки» на створення роликів: їх виготовив канал CNN, а MTG нині отримала права на трансляцію. «Замовник - Фонд економічних реформ, держава до цього не має стосунку. Вартість проекту - комерційна таємниця, так домовилися сторони», - сказав пан Курдінович.

 

Як уточнила ТК генеральний директор «Viasat-Україна», що належить MTG, Оксана Ферчук, український глядач промо-роликів не побачить, оскільки вони виходитимуть лише за кордоном, у тому числі на неросійськомовних версіях каналів Viasat (також належать MTG).

 

Водночас пані Ферчук зазначила, що MTG планує влітку відзняти свій промо-ролик України.

 

На запитання журналістів, чому до промо-кампанії не включено телеканали російського холдингу «СТС Media», власником 40% якого є MTG, Ірина Гофман відповіла, що компанія запускає такі ініціативи лише в тих країнах, де вона є контролюючим акціонером. «Із цієї причини у цьому переліку немає Чехії, де в нас також є канали», - пояснила вона.

 

Як повідомляла ТК, у січні стартувала промо-кампанія України на телеканалах CNN і CNN International, яка триватиме по квітень. Для цього CNN відзняв два 30-секундних ролики. Також у січні пройшов так званий тиждень України на CNN.

 

Раніше, у грудні, на Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі почалася кампанія «Увімкни Україну» для просування країни перед чемпіонатом «Євро 2012».

 

Загалом в іноземних ЗМІ триває кілька промо-кампаній України, з якими можна ознайомитися на одному сайті.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду