detector.media
29.03.2011 17:28
Промо-ролики України вийдуть на телеканалах MTG у 9 країнах (ВІДЕО)

Компанія Modern Times Group у лютому розпочала ротацію двох роликів «Ukraine. All about U» на 25 європейських телеканалах, що їй належать. Таким чином MTG приєдналася до промо-кампанії України, що триває на телеканалах CNN і Бі-бі-сі. Про це на прес-конференції 29 березня оголосила директор MTG у Росії та СНД Ірина Гофман.

 

За її словами, ролики транслюють у дев'яти країнах: Данії, Норвегії, Швеції, Естонії, Латвії, Литві, Угорщині, Словенії і Болгарії. Ротація триватиме протягом семи місяців, на цей час заплановано близько 13 тисяч показів, понад половина - у прайм-тайм. За розрахунками MTG, близько 21 млн телеглядачів мають побачити ролик хоч один раз.

 

«Вартість розміщення - безкоштовна, це виключно з ініціативи MTG», - уточнив перший заступник голови Держкомтелерадіо Олександр Курдінович. А Ірина Гофман додала, що MTG здійснила власним коштом мовну адаптацію роликів.

 

Пан Курдінович нагадав, що ці два 30-секундні ролики про інвестиційну привабливість України та про її туристичні принади вже ротуються на каналах CNN і Бі-бі-сі.

 

 

 

 

Також пан Курдінович наголосив, що «держава не витратила жодної бюджетної копійки» на створення роликів: їх виготовив канал CNN, а MTG нині отримала права на трансляцію. «Замовник - Фонд економічних реформ, держава до цього не має стосунку. Вартість проекту - комерційна таємниця, так домовилися сторони», - сказав пан Курдінович.

 

Як уточнила ТК генеральний директор «Viasat-Україна», що належить MTG, Оксана Ферчук, український глядач промо-роликів не побачить, оскільки вони виходитимуть лише за кордоном, у тому числі на неросійськомовних версіях каналів Viasat (також належать MTG).

 

Водночас пані Ферчук зазначила, що MTG планує влітку відзняти свій промо-ролик України.

 

На запитання журналістів, чому до промо-кампанії не включено телеканали російського холдингу «СТС Media», власником 40% якого є MTG, Ірина Гофман відповіла, що компанія запускає такі ініціативи лише в тих країнах, де вона є контролюючим акціонером. «Із цієї причини у цьому переліку немає Чехії, де в нас також є канали», - пояснила вона.

 

Як повідомляла ТК, у січні стартувала промо-кампанія України на телеканалах CNN і CNN International, яка триватиме по квітень. Для цього CNN відзняв два 30-секундних ролики. Також у січні пройшов так званий тиждень України на CNN.

 

Раніше, у грудні, на Euronews, Eurosport та Бі-бі-сі почалася кампанія «Увімкни Україну» для просування країни перед чемпіонатом «Євро 2012».

 

Загалом в іноземних ЗМІ триває кілька промо-кампаній України, з якими можна ознайомитися на одному сайті.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY